Kevään ja koko vuoden yksi odotetuimmista TV-ohjelmista, Masked Singer Suomi alkaa tänään MTV3-kanavalla. Ohjelman tekeminen on ollut huippusalaista, eikä julkisuuteen ole kerrottu edes milloin ja missä se on kuvattu.

Varotoimenpiteitä on ollut todella paljon. Sarjan vastaava tuottaja Mirko Baas kertoo niistä tarkemmin Iltalehden haastattelussa.

– Ohjelma kuvattiin muutamia kuukausia sitten pääkaupunkiseudulla. Tarkkaa ajankohtaa ei voida paljastaa, sillä haluamme salata mahdolliset esiintyjät. Emme halua, että kukaan voi päätellä esimerkiksi julkisuuden henkilöiden sosiaalisen median päivityksistä, kuka olisi voinut olla studiossa, Baas avaa.

Ohjelman ideana on, että suuri yleisö ja vakipanelistit Maria Veitola, Jenni Kokander ja Janne Kataja arvuuttelevat, kuka paljastuu henkilöllisyyden kokonaan piilottavan hahmopuvun alta. Myös osallistujien puheääni on muutettu tehtävän vaikeuttamiseksi. Mukana on koko kansan suosikkeja eri aloilta ja yhteyksistä – ei siis pelkästään muusikoita.

Hahmot saapuivat studiolle aina saatettuina ja eri ovista, eivätkä he saaneet nähdä edes toisiaan.

– Tanssijatkaan eivät tienneet, kenen kanssa he lavalla esiintyivät. Eikä tiennyt juontaja Ile Uusivuorikaan, Baas selventää.

Myös studioyleisölle tilanne oli uusi.

– Yleisö poistettiin salista ennen hahmon paljastamista. Heillekin salaisuus selviää vasta lauantaisin, kun ohjelma tulee ulos MTV3:lta!

Masked Singer Suomi tänään MTV3:lla kello 20.00.