Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavassa jaksossa nähdään avioparien lopulliset päätökset siitä jatkavatko he taivaltaan aviopareina.

Juttu sisältää juonipaljastuksia!

Niinan ja Larin suhde eteni jo kuvausten aikana siihen pisteeseen, että pari muutti yhteiseen asuntoon, joten heidän päätöksensä jatkaa yhdessä ei tule yllätyksenä asiantuntijoille.

– Tämä on kyllä se nainen ja vaimo, jonka kanssa haluaa jatkan matkaa. Meillä on tosi hyvä olla yhdessä ja hyvä boogie, Lari sanoo Niinan nyökytellessä hyväksyvästi.

Kuva: MTV – Niina ja Lari

Tuula ja Miika ovat jo kertaalleen olleet eron partaalla, kun parin välit tulehtuivat ja Miika ilmoitti Tuulalle haluavansa erota. He päättivät kuitenkin vielä yrittää, mutta päättivät lopulta jatkaa matkaa vain ystävinä.

– On ollut aika kova paikka, kun toisella ei ole ollut pitkään aikaan romanttisia fiiliksiä. Se on vaikeaa ilman tunnepohjaa rakentaa mitään, Miika kertoo.

Kuva: MTV – Tuula ja Miika

Henna ja Sami kokivat sarjassa todellisen rakastumisen, joka vain vahvistui, kun Henna tunnusti Samille rakastuneensa häneen. Rakastuneelta pari näyttää myös saapuessaan kertomaan päätöksestään.

Pappi Kari Kanalan tiedustellessa tahtovatko he edelleen toisensa, päättää Henna heittää vastauksen vitsiksi.

– En nyt tiedä. Sami sanoi mulle yksi päivä, että häntä häiritsee, kun jätän voiveitsen tiskaamatta. Tämä voi olla vähän kynnyskysymys, Henna pohtii pilke silmäkulmassa.

– Ehkä mun vastaus ei tule kenellekään yllätyksenä. Kyllä mä tahdon, Sami vastaa Karille ja Henna komppaa puolisoaan.

Kuva: MTV – Henna ja Sami

Venla ja Karl ovat molemmat taistelleet tunteidensa kanssa. Venla koki Karlin etenevän tunteiden suhteen nopeammin kuin hän itse, eikä Karl ymmärtänyt miksi Venla ei vastannut hänen tunteisiinsa. Lopulta välit kuitenkin lämpenivät uudelleen.

Pari- ja seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen tiedustelee jaksossa parin päätöstä.

– Me olemme päättäneet jatkaa yhdessä. Jotenkin ehkä nyt tuntuu, että se matka vasta kunnolla alkaa, Venla vastaa ja lisää, että Karlissa on paljon sellaista jota hän toivoo miehessä olevan.

– Myös meidän tulevaisuudennäkymät, haaveet ja suunnitelmat osuvat lähes täydellisesti yksi yhteen. Niidenkin kannalta kannattaa ehdottomasti jatkaa, Karl toteaa.

Kuva: MTV – Venla ja Karl

Ohjelmassa avioituneista pareista kolme neljästä päätti jatkaa elämäänsä aviopareina, mikä on suurin määrä ohjelman historiassa.

Ensitreffit alttarilla MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21 sekä MTV-palvelussa.

Lue myös:

Ensitreffit alttarilla -parin automatka muuttuu riitelyksi – ”Sano mikä ärsyttää!”

Ensitreffit alttarilla -pari keskellä vaikeaa tilannetta – ankara vertailu nostattaa kyyneleet pintaan: ”Muilla on paljon helpompaa”