Nelonen starttaa syksyyn uudistuneella Tähdet, tähdet -ohjelmalla.

Suosittu Tähdet, tähdet -ohjelma starttaa Nelosella sunnuntaina 16. elokuuta. Tämän vuoden kilpailijoina nähdään rakastettu Suvi Teräsniska, legendaarinen Tommi Läntinen, Tenavatähti-laulukilpailusta tuttu Konsta Hietanen ja laulaja-lauluntekijä Mikko Harju.

Muita kilpailijoita ovat Idolsista julkisuuteen ponnahtaneet Anna Abreu, Katri Ylander ja Hanna Pakarinen. Kisaan ryhtyvät myös Masked Singer Suomi -ohjelmassa upeasti pärjännyt Peacock, eli Pandora sekä muusikko Leo Stillman. Yllätyskilpailija on tubettaja ja räppäri HesaÄijä.

Ohjelman keskiössä ovat viikoittain vaihtuvat eri musiikkigenret, joiden syövereihin artistit sukeltavat ja matkaavat rohkeasti myös mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Artistien treeniviikko huipentuu viikoittaiseen suoraan lähetykseen, jossa jaksosta toiseen nähdään yllättäviä, viihdyttäviä ja unohtumattomia esityksiä kunkin genren hiteistä ja suosituimmista kappaleista.

Vakiotuomareina toimivat Aamulypsystä tuttu Anni Hautala ja Mikko Kuustonen sekä viikoittain vaihtuva artistivieras. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tähdet, tähdet on suomalainen viihdeohjelma, jossa etsitään Suomen parasta esiintyjää. Ohjelman viisi ensimmäistä tuotantokautta vuosina 2014–2019, esitettiin MTV3-kanavalla.

Lähde: Nelonen