Yle Kioskista tuttu juontaja ja entinen Salatut elämät -tähti Gogi Mavromichalis osallistui helmikuussa Nelosella alkavan Farmi-ohjelman kuvauksiin pian kesähäidensä jälkeen. Hän myöntää, että vaimoa tuli ikävä kuvausten aikana.

– Olemme olleet erossa toisistamme työmatkojen ajan, mutta tähän saakka aina on ollut mahdollisuus soittaa ja jutella toisen kanssa. Nyt siihen ei ollut mahdollisuutta, niin se teki osallistumisesta haastavaa. Mietin, että miten kumppanilla menee ja onko hänellä kaikki hyvin. Aika nopeasti syntyi huoli toisesta, vaikka tiesin, että kyllä toinen pärjää kotona, Gogi kertoo Metropolille.

Pariskunnan hääjärjestelyt olivat pahasti kesken, kun Gogia kysyttiin Farmiin. Tuleva vaimo kannusti näyttelijänäkin tunnettua kumppaniaan osallistumaan ohjelmaan.

– Häät tai häämatka eivät olleet este kuvauksiin osallistumiselle. Emme olleet jaksaneet miettiä haastavan koronatilanteen takia, että lähdemmekö heti häiden jälkeen häämatkalle. Olemme molemmat ihmisinä sitä sorttia, ettemme jaksa stressata asioista liikaa. Koimme, että ehdimme häämatkalle myös Farmin jälkeen.

Puoliso on ollut usein puheentasolla esillä Gogin tekemissä sketsivideoissa. Hän on esitellyt humoristisella videolla muun muassa, mitä kaikkea puolison käsilaukku pitää sisällään.

– Vaimo on antanut aina täyden tuen videoilleni ja katsonut häneen liittyvät tuotokset läpi ennen julkaisua, Gogi toteaa.

Gogin henkilöllisyys selvisi puolison työkavereille vasta häiden jälkeen, kun juontajan julkaisema hääkuva päätyi valtakunnallisiin medioihin. Samalla puoliso tajusi, että kuinka suosittuja Gogin videot ovat olleet.

– Puolison työkaverit olivat katsoneet videoitani, mutta he eivät olleet tajunneet aiemmin, kenestä puhun videollani. Vaimoni tajusi oikeastaan vasta häidemme jälkeen, että ihmiset katsovat tekemiäni videoita, Gogi naurahtaa.

Osa kilpailijoista vältteli töitä

Gogi nautti Farmi-ohjelmaan osallistumista muiden kilpailijoiden kanssa

– Kuvauksissa oli konkreettinen syy aamuheräämisille, kun piti lypsää lehmät ja tehdä töitä yhteisön eteen. Se oli ihanaa yhteisöelämää, jota on normaalissa arjessa todella vähän. Totta kai minulla on yhteinen elämä vaimon kanssa, mutta enää ei ole kyläyhteisöjä, jotka puhaltavat yhteen hiileen.

Gogi myöntää, etteivät työt aina jakautuneet tasan kilpailijoiden kesken.

– Siellä oli tyyppejä, jotka olivat valmiita tekemään heti asioita ja sitten taas niitä, jotka tekivät, jos heitä ohjeistettiin tekemisen pariin. Siellä oli myös muutamia kilpailijoita, jotka välttelivät yksittäisiä töitä, kuten tiskaamista.

– Kuvausten aikana raskainta oli ehdottomasti se, ettei ollut omaa rauhaa. En myöskään aina ymmärtänyt, miksi joku ei halunnut auttaa tai äksyilee. Siellä oli hyvin erilaisia persoonia, joten piti tulla kaikkien kanssa toimeen. Toki se ärsytti, jos joku ei ajattellut mielestäni järkevästi.

Farmi-ohjelman kuvausten jälkeen puoliso patisti Gogin suihkuun. 

– Hänen mielestä oli järkyttävän hajuinen. Täytyy myöntää, että oli luksusta päästä suihkuun kotona, sillä ohjelman kuvausten aikana peseydyimme järvessä. 

– Kuvausten jälkeen oppi arvostamaan lämmintä suihkua ja roskaruokaa, jota söin useamman päivän palattuani kotiin.

Unelmapesti Salatut elämät -sarjasta

Gogi oli 17-vuotias lukiolainen, kun hän nappasi roolin Salatuista elämistä. Hän oli mukana sarjassa vuosina 2006-2008. 

– Minulla alkoi abivuosi, kun sain roolin. Se vei paljon aikaa opiskelulta, joten piti aikatauluttaa elämä, että pystyin yhdistämään opiskelun, kirjoitukset ja näyttelemään samaan aikaan sarjassa.

– Työpesti oli unelma nuorelle opiskelijalle. Jos ollaan rehellisiä, niin sitä kautta sain huomiota, julkisuutta ja palkkaa tilille.

Reilun kahden vuoden jälkeen hän päätti lopettaa sarjassa. 

– Ajattelin, että haluan kokeilla uusia asioita elämässäni. Lopetettuani sarjassa kävin armeijan ja palasin opintojen pariin.

”En puhuisi seksielämästä ilman lupaa”

Gogi on luotsannut TV2:lla suosittua Gogin kantabaari -keskusteluohjelmaa, jossa on keskustellut vieraiden kanssa hyvin henkilökohtaisistakin aiheista. Hän on itse avoin omasta elämästään, mutta haluaa suojella läheisiään julkisuudelta.

– En lähtisi puhumaan seksielämästäni vaimon kanssa ilman, että hän on antanut siihen suostumuksensa. Kaikki läheisiin liittyvät asiat ovat sellaisia, joista en viitsi liikaa puhua, jos he eivät ole hyväksyneet asiaa tai paikalla puolustautumassa.

– Koen, että ohjelmassa käydyt keskustelut olivat sitä tasoa, jota voisin käydä ystävien kanssa ravintolassa. Koitimme tehdä ohjelman, jossa saa nauraa ja vähän nolostuakkin.

Sarjan viimeinen jakso nähtiin tammikuun lopussa. Gogi ei osaa vielä sanoa, tuleeko sarja saamaan jatkoa.

– Olemme saaneet ohjelmasta todella hyvää palautetta ja mielestäni televisiosta puuttui vastaavanlainen ohjelma.

Lue myös:

Juontajatähti Gogi meni naimisiin – julkkiksilta satelee onnitteluita!

Ylen suosikkijuontaja Gogi paljasti miten kosi vaimoaan: ”En osannut kontrolloida mun kroppaa”