Elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja Johanna Harlinin tapahtumarikasta elämää Suomessa ja maailmalla päästään pian seuraamaan parin omassa reality-ohjelmassa mtv-palvelussa.

The Harlins -sarjaa kuvataan kesän ja syksyn 2021 aikana. Sarjaan dokumentoidaan arjen lisäksi myös Rennyn ja Johannan kolmipäiväiset eksklusiiviset häät Ranskan St.Tropezissa sekä sitä seuraava unelmien häämatka.

– Renny ja Johanna ovat kansainvälinen megaluokan pariskunta. He ovat timanttia yhdessä, mutta heillä kummallakin on myös oma mielenkiintoinen, kunnianhimoinen uransa. The Harlins -ohjelman myötä pääsemme seuraamaan heidän kosmopoliittia, käänteitä täynnä olevaa elämäänsä paikkoihin, mihin harva pääsee, ohjelman vastaava tuottaja Mei Hari MTV:ltä kertoo tiedotteessa.

Rennyn mukaan häntä on pyydetty aiemmin lukuisiin ohjelmiin, mutta vasta nyt ajatus ja ajoitus tuntui oikealta.

– Nyt tilanne oli erilainen, kun meillä on yhteinen elämä Johannan kanssa. On spesiaalia, että nimenomaan juuri tätä elämänvaihettamme dokumentoidaan, Renny kertoo.

Myös Rennyn kihlattu Johanna on samoilla linjoilla tulevan miehensä kanssa.

– Elämässämme tapahtuu niin paljon, että tuntuu arvokkaalta dokumentoida tärkeimmät hetkemme. Tahdomme valaa ihmisiin positiivista ja kivaa energiaa sekä toivoa ja uskoa unelmiin, Johanna toteaa.

Ohjelman esitysajankohta julkistetaan myöhemmin.

Lue myös:

Renny Harlin liikuttui kyyneliin toimittajan kysymyksestä tv:ssä: ”Se riittää minulle”

MTV: Renny Harlin paljastaa – Johanna-rakas saa ennennäkemättömät satuhäät!