Tosi-tv-kasvo ja somevaikuttaja Sofia Belórf kertoo Katiska-dokumentin tuoreen kauden uusimmassa jaksossa elämästään huumerikoksista tuomitun ex-kumppaninsa Niko Ranta-ahon kanssa. Ohjelmassa Belórf painottaa, että eli tuolloin hyvin rauhallista ja tasapainoista arkea, eikä hän omien sanojensa mukaan tiennyt Ranta-ahon sekaantumisesta rikolliseen toimintaan.

Belórf ja Ranta-aho seurustelivat vuosina 2018-2020. Kaksikko asui Espanjan Marbellassa Ranta-ahon omistamassa asunnossa.

Suhteen aikana Belórf ei voinut sietää Ranta-ahon ystäviä, joiden hän tiesi olevan kaidalla tiellä. Nainen ei kuitenkaan osannut aavistaa, että hänen oma kumppaninsa olisi mukana kyseenalaisissa bisneskuvioissa.

– Riitelimme siitä, etten jaksanut Nikon linnakundikavereita. Mutta enhän minä silloin käsittänyt, että hän on se heidän pomonsa, Belórf toteaa ohjelmassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Belórf sanoo olleensa onnellinen silloin, kun vielä luuli Ranta-aholla olevan puhtaat jauhot pussissa.

– Minä olin kauhean ylpeä siitä, että siellä, jossa kaikkien muiden poikaystävät olivat rikollisia, minulla oli rehti, suomalainen bisnesmies, hän summaa.

Belórf on tuomittu Katsika-vyyhdissä rahanpesusyytteestä ja huumausainerikoksesta. Belórfin asianajaja on ilmoittanut, että tuomiosta valitetaan oikeuteen.

Lue myös:

Sofia Belórf katkerana vallitsevista koronarajoituksista: ”Kaikki paikat on ihan dead”

Sofia Belórfilla ulosotossa Katiska-huumejutun maksuja – summa lähes 20 000 euroa