Huippusuosittu Iholla-sarja saa tänään odotettua jatkoa, kun ohjelman tuoreen kauden ensimmäiset kolme jaksoa ilmestyvät Discovery+-palveluun.

Yksin sarjan päätähdistä on suosittu somevaikuttaja ja hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti. Aitolehti nähtiin myös ohjelman edellisellä kaudella.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aitolehti päästää katsojan mukaan elämäänsä puolen vuoden ajaksi, keväästä 2021 syksyyn 2021. Tänä aikana päästään seuraamaan naisen vauhdikasta elämää, johon kuuluu sekä ylä- ja alamäkiä.

Yksi raskaimmista asioista Aitolehdelle vuonna 2021 olivat terveydelliset haasteet, joista hän kärsi laajasti. Syyskuussa Aitolehti joutui leikkaukseen, jossa hänen pakaran takareiden väliset kolme jännettä operoitiin paikoilleen. Tulevalla Iholla-kaudella tullaan myös leikkaukseen valmistautumista seuraamaan lähietäisyydeltä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Aitolehden elämässä puhaltavat kuitenkin uudet tuulet. Hän paljastaa Discovery+-palvelun virallisella Instagram-tilillä järjestetyssä Live-lähetyksessä odottavansa innolla tulevaa vuotta.

Aitolehti kertoo nauttineensa siitä, että sai purkaa edellisen vuoden tuntojaan rehellisesti Iholla-ohjelman kameralle.

– Meillä osallistujilla on koko ajan pieni ystävämme, kamera mukanamme. Se kulkee kanssamme joka paikkaan, ja sille on helppo avata omia tuntemuksia, Aitolehti kuvailee Live-lähetyksessä.

Aitolehti painottaa, että hänen tulee harvoin avauduttua vaikeista asioista omalla Instagram-tilillään.

– Harvoin meistä kukaan näyttää somessa, että nyt on paskaa. Minun ei tulisi mieleenkään ottaa Instagramia esille, kun tuntuu, että harmittaa, hän pohtii.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tällä hetkellä Aitolehti kokee voivansa poikkeuksellisen hyvin niin henkisesti kuin fyysisesti.

– Haasteet on voitettu. Olen päässyt pikku hiljaa kovan treenin pariin. Kovasti on katse kiinni tulevan kesän kisoissa, ja vielä isommin kesän 2023 maailmanmestaruuskisoissa. Haasteet on tehty voitettaviksi, nainen hymyilee.

Kovia kokenut Aitolehti jos kuka tietää, kuinka haasteet voitetaan. Juuri nyt hän suhtautuu luottavaisin mielin tulevaan.

– Jotenkin minusta tuntuu, että vuosi 2022 tulee olemaan käänteentekevä vuosi, Aitolehti summaa salaperäisesti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Iholla-sarja tänään tiistaina 11.1. Discovery+-palvelussa.

Lue myös:

Hannu Pikkarainen tukee leikkaukseen joutunutta Martina Aitolehteä – julkaisi tunteikkaan päivityksen: ”Välillä saattaa tulla takapakkia”

Martina Aitolehti avautuu turhauttavasta elämäntilanteestaan – leikkaus vei liikuntakyvyn: ”Ihan p*rseestä”