Helsinkiläinen Laura L. äänestettiin kolmantena ulos Big Brother -talosta. Häätöäänestyksessä olivat Laura L:n lisäksi SanniKatjaSami ja Pekka.

Kolme viikko talossa viettänyt Laura myönsi putoamisen jälkeen, että hänelle tuli talossa olon aikana yllätyksenä voimakkaat tunnereaktiot.

– Siellä tunteet koetaan paljon kovemmin. Olen herkkä ihminen, mutta en siviilissä itke yhtä helposti. Olen aika nauravainen, Laura kertoi.

– Minulla oli talossa hauskaa. Tutustuin ihaniin ihmisiin ja sain tosi hyviä ystäviä. Se oli mahtava kokemus.

Big Brother -asukkaat joutuivat aiemmin tällä viikolla viettämään öitä ulkona kylmässä syyssäässä. Kylmyys kävi liian raskaaksi Lauralle ja Sannille, joten he päättivät luovuttaa tehtävän ja mennä sisälle nukkumaan.

– Kaikista hankalin oli yö, kun luovutin. Minulla oli olo, että kuolen, sillä olin niin jäässä. Se oli kauhea kokemus. Se ei ollut normaalia. Olen kova luu tuollaisissa tilanteissa, mutta terveydellä ei pidä lähteä leikkimään.

Kuva: Nelonen

Laura seurustelee Temptation Island Suomi -sarjasta tutun Valton kanssa. Hän kommentoi parin suhdetta Seiskalle ennen taloon astelemista.

– Valto oli yllättynyt, että olin hakenut mukaan, mutta hän oli myös innoissaan asiasta. Valto sanoi todella kivasti, että hän näkee minut moniulotteisena henkilönä, että olen hyvä tyyppi ohjelmaan, Laura kertoi.

Lue myös:

TIS-Valto löysi rinnalleen häikäisevän bikini fitness -kaunottaren – katso upeat kuvat!