Unelmahäät palaa ruutuun uusin jaksoin – mukana sarjan historian ensimmäinen miespari!

Rakastettu Unelmahäät-sarja jatkuu uusin jaksoin huhtikuussa, kun Discovery+-palvelussa nähdään yhteensä kahdeksan ikimuistoista rakkaustarinaa ja paria.

Ohjelman neljännellä tuotantokaudella tehdään myös historiaa, sillä ensimmäistä kertaa formaatin historiassa alttarille astelee umpirakastunut miespari.

Luvassa on romantiikkaa ja vahvoja elämäntarinoita. Tälläkään kaudella ei vältytä yllätyksiltä, joita parit kohtaavat valmistellessaan hääjuhliaan.

Häät aiheuttavat luonnollisesti myös harmaita hiuksia kun sulho aktivoituu kosimaan yli 20 vuoden yhteiselon jälkeen, mutta vuosia odottanut morsian ei olekaan enää innoissaan ja antaa pakit muun perheen katsellessa vieressä.

Ongelmilta ei vältytä myöskään lähempänä h-hetkeä, kun rennosti elämään ja häihin suhtautuva sulhanen saa ankaran muistutuksen tilanteen vakavuudesta morsiamen peruessa hääjuhlan vain kolme viikkoa ennen vihkimistä.

Viimein kaikki on kuitenkin hyvin ja yhteinen elämä avioparina voi alkaa.

Unelmahäät Discovery+ -kanavalla maanantaisin 12.4. alkaen.

Lue myös:

Temptation Islandin yllätyskäänne! Varattu komistus päätyy sänkyyn sinkun kanssa: ”Pakko testaa!”

IS: Tätä Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittanutta valmentajaa kanava ei ole halunnut enää uusille kausille – epäilee syyksi pituuttaan!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.