Sveitsiläinen aviopari Marcelin ja Francine Dumoulin katosivat Sveitsin Alpeilla vuonna 1942. Parin ruumiit löytyivät jäätiköltä täysin säilyneinä 75 vuotta myöhemmin. Paikalta löydettiin myös parille kuuluneita esineitä, kuten reppu, pullo ja kirja. Kadotessaan Marcelin oli 40-vuotias ja Francine 37-vuotias. Avioparin uskotaan pudonneen railoon.
Pari oli lähtenyt kotikylästään lypsääkseen laiduntavat lehmänsä, eivätkä he koskaan palanneet matkaltaan. Etsinnät jatkuivat aikanaan yli kaksi kuukautta, ja parin seitsemän lasta laitettiin sijaiskoteihin.
Täydellisesti säilyneet ruumiit löydettiin 2615 metrin korkeudesta jäätiköltä ja tunnistettiin henkilöllisyyspapereiden perusteella. Henkilöllisyys varmistetaan vielä DNA-testeillä, mutta parin 79-vuotias tytär Marceline Udry-Dumoulin on varma, että kyseessä ovat hänet vanhempiensa ruumiit.
– Etsimme heitä koko elämämme ajan. Luulimme, ettemme koskaan voisi järjestää heille hautajaisia, jotka he ansaitsevat, totesi tytär, joka oli neljävuotias, kun vanhemmat katosivat.
– Voin sanoa, että 75 vuoden jälkeen nämä uutiset antavat minulle rauhan, nainen lisäsi.

Lähde: Daily Mail