Alaston mies syötti itsensä leijonille eläintarhassa – leijonat ammuttiin!

ALLA OLEVAT KUVAT EIVÄT SOVELLU HERKILLE
Kaksi leijonaa ammuttiin chileläisessä Santiagon eläintarhassa viime lauantaina. Tragedia alkoi, kun leijonien häkkiin hyppäsi 20-vuotias alaston mies, joka oli päättänyt tehdä itsemurhan syöttämällä itsensä leijonille. Henkilökunnan oli pakko ampua leijonat, koska heillä ei ollut käytettävissä oikeanlaisia rauhoittavia.

Alla olevista kuvista näkyy, miten alaston mies kamppailee leijonien kanssa niiden häkissä. Eläintarhan vierailijat eivät voineet kuin seurata kauhuissaan tilannetta häkin ulkopuolelta. Henkilökunnan oli pakko puuttua asiaan ja he päätivät ampua kaksi leijonaa, uroksen ja naaraan.


Itsemurhaa yrittänyt mies kiidätettiin sairaalaan ja hänen sanottiin olleen vakavassa tilassa. Tapahtuman nähneen Cynthia Vasquezin mukaan eläimet eivät hyökänneet heti ja eläintarhan henkilökunnalta kesti liian kauan reagoida tilanteeseen. Vazquezin mukaan turvamiehet yrittivät ensin ampua vettä leijonia kohti ja evakuoivat alueen.
Itsemurhaviesti löytyi nuoren miehen vaatteista. Eläintarhan henkilökunta on erittäin suruissaan ja pahoillaan tapahtumasta.
Lähde: Mirror