Children of Bodom -yhtyeen keulakuvana tunnetuksi tullut muusikko Alexi Laiho kuoli tasan vuosi sitten. Laiho oli menehtyessään 41-vuotias.

Laihon viralliseksi kuolinsyyksi on julkisuudessa kerrottu alkoholin aiheuttama maksan rasvarappeutuminen ja haiman sidekudostuminen. Mies haudattiin vasta tämän vuoden joulukuussa, sillä hautaamisesta nousi riita lesken ja läheisten välillä.

Musiikkipiireissä Laihon kuolema on herättänyt laajasti huomiota, ja monet ovat jääneet kaipaamaan edesmennyttä ystäväänsä ja kollegaansa.

Myös The 69 Eyes -yhtyeestä tunnettu rumpali Jussi69 on kertonut sosiaalisessa mediassa avoimesti ikävästään Laihoa kohtaan. Jussi69 on julkaissut ystävänsä muiston kunniaksi koskettavan kuvasarjan omalle Instagram-tililleen.

Kuvissa kaksikko muun muassa halaa toisiaan veljellisesti.

– Ei mene päivääkään, etten ajattelisi sinua. Ikävöin sinua niin paljon, veli, Jussi69 kirjoittaa tunnepitoisen julkaisunsa yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Postaus on kerännyt valtavan määrän osanottoja muusikoiden faneilta.

– En voi uskoa, että tästä on jo vuosi, eräs seuraaja kirjoittaa.

– Niin vaikea edelleenkään uskoa tätä todeksi, toinen kommentoi.

– Rakkautta ja rauhaa, muotoilee kolmas.

Lue myös:

IS: Riita Alexi Laihon hautaamisen ympärillä syvenee – nyt puhuu Kimberly-leski: ”Taistelen tästä loppuun saakka”

IL: Alexi Laihon omaiset ja leski keskellä massiivista riitaa – kitaristilegenda voidaan haudata vasta osapuolten päästessä yhteisymmärykseen