Antti Kurhinen on julkaissut blogissaan hyvin tuohtuneen kannanoton turvapaikanhakijoiden tekemistä raiskauksista otsikolla ”Raiskataanko koko Suomi?” Kurhisen mielestä nämä raiskaukset osoittavat täydellistä välinpitämättömyyttä maamme lakeja kohtaan.
– (…) pitkin poikin Suomea nuoria tyttöjä, jopa lapsia on raiskailtu turvapaikanhakijoiden toimesta! Siis mitä hittoa!?? En löydä enää sanoja tähän kaikkeen!!! Miten ihmiseessä joku, kuka tulee sodasta, haluaa tästä maasta turvaa, rauhaa, ruokaa ja välittämistä, tekee tommoista melkein heti kun maahan on saapunut!? Ton pahempaa ei voisi ikinä kuvitella mitään olevan!!! Eikä se varmasti ole siitä kiinni, etteikö ne tietäisi meidän peruslainsäädäntöjä kun heille omat sivut facessa missä kerrotaan mitä missäkin eu maassa maksetaan sosiaaliturvia ja miten saa turvapaikan! Tämä on vain siis täydellistä välinpitämättömyyttä ja epäkunnioitusta ruokkivaa kättä kohtaan!!! Mitään pahempaa ei voisi olla kuin mitä nämä mamut nyt tekevät täysin häikälemättömästi Suomen kansalle!!!
Kurhisen mukaan jotkut turvapaikanhakijat eivät sopeudu Suomeen, koska kulttuurierot ovat liian suuret.
– Itsekin olen kuullut joidenkin sanovan, että ”Jos mimmi näyttää huoralta ja pitää minihametta, niin se ite kerjää että raiskataan”! Että näin… eli siis fuck ne välittää että meidän naiset haluaa vain näyttää hyvältä, olla vapaita, seksikkäitä, nauttia siitä huomiosta mistä naiset tykkää. Ei, ne on heti huoria heille, lutkia mitkä pitää raiskata! Jep jep…
– Miettikääpä sitten mitä sattaa tapahtua kun nämä tyypit oikeesti saavat oleskeluluvat, muut tutut tänne, tietävät meidän älyttömän alhaisista raiskaustuomiosta tai ylipäätään meidän rangastuskäytännöistä!?
Kurhisen mukaan asian korjaamiseksi tarvitaan ripeitä toimia.
– Nyt uutisissa on ollut, että sisäministeri kauhistuttelee asioita ja meidän kansallinen turvallisuus on uhattuna. Kauhistelee nyt kun täällä on jo lähemmäs kohta 50000 turvapaikanhakijaa. Ja siltikään mitään ei tehdä maahanmuutton suhteen, ainoastaan uhotaan että rikoksen tekijät poistetaan maasta kun tuomio on tullut! Voi voi, mitä se lohduttaa kun jonkun lapsen elämä täysin rikottu! Lapsi tuossa iässä jos kokee noin väkivaltaisen raiskauksen, niin saatta menettää ihmisiin luottamuksen täysin, hän saattaa olla henkisesti sairas loppuelämän, eikä pysty koskaan pääsemään jaloilleen! Tämän on raskas takaisku yhteiskunnalle, joka menettää ihmisen, joka olisi voinut tuoda valtiolle menestystä ja mammonaa vaan päinvastoin tuo tuskaa ja kuluja psykiatristen hoitojen yms. kautta, sekä vielä syrjäytyy täysin väärille raiteille! Olemme me valmiita kantamaan tämän taakan? No näköjään ollaan päättäjien mielestä!
Kurhinen uskoo, että hallitsematon tilanne voi johtaa monet suomalaiset harjoittamaan oman käden oikeutta, koska maamme lainsäädäntö on hyvin suopea raiskauksia kohtaan. Sanojensa vahvistukseksi Kurhinen julkaisi alla olevan kuvan.
 
http://i1.wp.com/anttikurhinen.metropoli.net/app/uploads/2015/11/Suomen-laki-e1448660162173.jpg
Lue koko kirjoitus Antti Kurhisen blogista.