Poptähti Antti Tuisku avaa elämäänsä MTV Katsomossa tänään 10.4. julkaistavassa kuusiosaisessa Antti Tuisku – Peto on irti -dokumenttisarjassa. Sarja aukeaa kokonaisuudessaan MTV Katsomoon kello 13.00.
Kuusiosainen Antti Tuisku – Peto on irti -nettisarja käsittelee vuoden verran paluutaan valmistelleen muusikon uutta tulemista sekä miehen henkilökohtaista elämää.
Noin seitsemän minuutin mittaisissa jaksoissa käsitellään muun muassa Antin suhdetta musiikkiin, pureudutaan miehen lapsuusmuistoihin, katsotaan läheltä tänä vuonna julkaistavan albumin valmistelua ja tutkaillaan Antin ristiriitaista suhdetta mediaan.
Katsomo-sarjan lisäksi Antilta ilmestyy tänään uusi single ”Blaablaa (en kuule sanaakaan). Aiemmin keväällä julkaistiin uutuusalbumin ensimmäinen sinkku, ilmiöksi noussut ”Peto on irti.” Uusi albumi En kommentoi julkaistaan 22.5.
Sarjan jaksojen sisältö:
1. Biisileiri Raanujärven mökillä
Antti Tuisku ja uuden En kommentoi -levyn tekijätiimi matkustaa Pohjois-Suomeen luomaan uutta musiikkia. Jakson aikana Tuisku kertoo kameralle uuden tulemisensa taustoista ja omasta suhteestaan musiikkiin. Katsojat pääsevät ensikertaa kunnolla näkemään mitä kaikkea uuden musiikin luominen todella vaatii.
2. Lapsuus 80–90-luvulla
Antti Tuiskun lapsuudenajan mökillä kuvatussa jaksossa Antti avaa katsojille haastattelun ja vanhojen lapsuusajan kuvien kautta millaista on ollut elää ja kasvaa Rovaniemellä 80–90-luvun taitteessa. Miltä on tuntunut olla koulukiusattu? Ketkä olivat Antin parhaita ystäviä? Mitä ihmettä on ”Lapin keltainen kulta”?
3. Peto on irti -musiikkivideon kulisseissa
Jaksossa pääsemme kurkistamaan ”Peto on irti” -musiikkivideon kulissien taakse ja seuraamme Antti Tuiskun vaiherikasta työpäivää aikaisesta aamusta aina yöhön saakka.
4. Artistin ja median paradoksaalinen suhde
Jaksossa seurataan Antti Tuiskun uuden ”Peto on irti” -sinkun julkaisupäivää ja keskustellaan artistien ja median paradoksaalisesta suhteesta. Kuinka vaikeaa tasapainoilu arkiminän ja artistiminän välillä todellisuudessa on?
5. Loma ja ystävät
Artistin arki on usein hektistä, ja siksi onkin tärkeää välillä vain rentoutua ja viettää aika lähimpien ystävien seurassa. Jaksossa katsojat pääsevät seuraamaan Antin toisen sinkun musiikkivideon kuvauksia Bangkokissa ja lomailua Phuketin lämpöisessä ilmastossa. Lisäksi tutustumme Anttiin hänen lapsuudenystävänsä, Marjukan haastattelun kautta – mikä onkaan Antin ärsyttävin piirre?
6. Mitä onni on?
Antti Tuisku käy vierailemassa paikallisessa orpokodissa ja viettää päivän tsunamissa vanhempansa menettäneiden lasten kanssa. Muuttaako vierailu huonoissa olosuhteissa elävien, mutta silti niin onnellisten lasten luokse Antin käsitystä onnellisuudesta ja elämän tarkoituksesta?