Viron tunnetuimpiin julkkiksiin kuuluva Anu Saagim, 59, juhli torstaina Tallinnan yössä. Hän juontaa Virossa parhaillaan kahta suosittua tv-ohejelmaa.

– Kaikki on tällä hetkellä todella hyvin. Viimeinen vuosi on pitänyt sisällään liian paljon töitä ja liian vähän matkustelua ja juhlimista kavereiden kesken, Anu Saagim kertoi Metropolille Tallinnan yöelämässä.

Anu toimii virolaisen lehden päätoimittajana ja luotsaa peräti kahta tv-ohjelmaa, jonka vieraina nähdään tunnettuja virolaisia julkisuuden henkilöitä.

– Minulla on ollut jo neljä vuotta tv-ohjelmat. Virossa on paljon julkisuuden henkilöita, joita on syntynyt vielä lisää sosiaalisen median myötä. Täällä tunnettuja näyttelijöitä, laulajia ja somejulkkiksia, Anu kertoo.

Kuva: Petri Voutilainen

Anu toteaa, ettei hän ole Viron tunnetuin julkisuuden henkilö.

– Varmasti on tunnetumpia. Tänään olen juhlimassa Viron tunnetuimman stylistin kanssa. Minä olen tietoisesti pitänyt matalaa profiilia ja keskittynyt virolaisten julkisuuden henkilöiden haastattelemiseen, Anu toteaa.

– En halua olla enää ”minä, minä, minä” -tyyppi. Haluan olla se haastattelija. En halua, että minua otetaan liian vakavasti, mutta koen rauhoittuneeni.

Anu ei halua puhua yksityiselämästään.

– Olen päättänyt, etten halua puhua rakkauselämästäni.

Anu haaveilee, että voisi jatkossa keskittyä töiden sijaan matkusteluun.

– Teen liikaa töitä ja olen oravanpyörässä. Haluan hypätä siitä pois.

Lue myös:

Huh, mitkä muskelit! Mikael Gabriel julkaisi paidattoman kuvan – pullistelee lihaksiaan salilla

Seiska: Suomalainen kohujulkkis vangittiin epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta!