Muun muassa Big Brotherista tutut Niko Saarinen ja Jonna Saari onnittelevat heti Nikotellen-podcastin uusimman jakson alussa toisiaan siitä, että ovat onnistuneet viettämään raittiin viikonlopun.

Houkutuksia on ollut, mutta niiden vastustaminen tuotti molemmille ihanat darrattomat aamut, joten uudenvuodenlupauksena tehty päätös alkoholittomasta viikonlopusta kerran kuukaudessa onnistui.

Treffeillä on myös käyty. Jonna kertoo käväisseensä Tampereella vuoden ensimmäisillä treffeillä Tinder-tuttavuuden kanssa. Treffit eivät kuitenkaan alkaneet kovin hyvin, sillä Jonnan deitti halusi vältellä näyttäytymistä julkisella paikalla Jonnan kanssa. Kuuntele podcastista, miten treffit siitä etenivät.

Niko kertoo asuvansa tällä hetkellä jätesäkkien keskellä, sillä hän keräsi pelkästään sängyn päältä ja lattialta peräti viisi jätesäkillistä vaatteita.

Keskustelu ajautuu yllättäen Viagraan ja sukukalleuksien tatuointiin. Jonna paljastaa olleensa miehen kanssa, jonka peniksen varressa oli tatuointi. Häntä jäi mietityttämään, miten tatuointi saadaan tehtyä ”kurttukasaan”, varsinkin kun kyseessä on kirjoitettu sana.

Ohjelmassa keskustellaan lisäksi mm. Tinderistä, ghostaamisesta, deittailupelosta ja hylätyksi tulemisen pelosta.

Kuuntele podcastista myös, mikä sai Nikon jalat menemään kaupungilla ”makaroniksi” ja mikä sai Jonnan pakoilemaan sekä luikkimaan pakoon Alepasta.

Mutta kenen edessä Niko on kuin sulaa laavaa? Sekin selviää, kun kuuntelet Nikotellen-podcastin uusimman jakson alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista.

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.