Big Brother -kilpailija Anssi avautui maanantaina talon asukkaille rankasta menneisyydestään. Hän eli levottoman nuoruutensa perhekodeissa ja laitoksissa rötöstelyn ja hölmöilyn tähden.

– Kaikki alkoi näpistyksestä, kun liikuin vanhempien kundien kanssa. Sen jälkeen oli asuntomurtoja. Lisäksi oli paljon litsaamista koulusta. Nämä asiat tapahtuivat, kun olin 9- ja 10-vuotias, Anssi kertoi ja jatkoi:

– Mutsi oli yksinhuoltajaäiti kolmelle pojalle, ja minä olin se villi menijä. Minulla oli huonoa seuraa, joten hommat eskaloituivat. Sain rikosrekisterin, mutta se on jo vanhentunut.

Hän vietti osan lapsuudesta Suomen suurimmassa poikakodissa. Hän myöntää hölmöilyjen jatkuneen 17-vuotiaaksi asti.

– Joukossa tyhmyys tiivistyy. Näin jälkeenpäin ajateltuna olin onnekas, että sain perhekodissa kunnon kasvatusta.

Hänellä on nykyisin hyvät välit äitinsä kanssa.

– Se oli aikoinaan oikea päätös häneltä, että hän luovutti minut. Jos oisin jatkanut, olisin sillan alla, vankilassa tai mullan alla.

Isän kanssa hän ei ole juurikaan tekemisissä.

– Isää olen nähnyt viimeksi 2015, kun hän tuli moikkaamaan lapsenlastaan huoltoasemalle. Olen antanut hänelle mahdollisuuden olla lasteni kanssa tekemisissä.

Utajärvellä asuva Anssi striimaa työkseen videopelejä ja My day- tyyppistä sisältöä Twitch-kanavallaan. Nykyään hän arvostaa perhekeskeistä elämää ja hänen arvojensa keskiössä on lähimmäisistä huolehtiminen. Anssin pehmeämpää puolta on toisinaan vaikea huomata, sillä hän provosoi usein tahallaan ja tuo mielipiteensä ilmi tarkoituksella kärkkäämmin kuin oikeasti edes ajattelee.

Lue myös:

Jättiyllätys! BB-taloon asteli tunnettu sometähti – yleisö hämmentyi: ”Niin oliko tää Big Brother VIP?”

Seiska: Uusi BB-asukas seurustelee Temptation Island -tähden kanssa!

Tältä näytti Big Brother Suomi -kilpailijoiden odotettu jälleennäkeminen – Sani järjesti lupaamansa kekkerit!