Sää lämpenee, päivä pitenee, ja suunta on kohti yötöntä yötä. Viaplay ottaa tiedotteensa mukaan kevään vastaan lämminhenkisen ja hullunhauskan Deadbeat-komediasarjan uusin jaksoin. Lysähdä siis ulkoilun jälkeen sohvalle ja naura mukana, kun Kevin jatkaa viestittelyään henkimaailman kanssa.
Deadbeatin ensimmäinen kausi nähtiin vuosi sitten, ja jatkoa seuraa, kun Viaplay Premiere aloittaa kakkoskauden esittämisen juomenna 21. huhtikuuta. Deadbeat on lämminhenkinen komedia, joka tarjoaa mustaakin mustempaa huumoria ja himpun verran hyytävyyttä.
Deadbeat kertoo Kevinistä, jonka elämä mullistuu, kun hän huomaa saavansa yhteyden henkiolentoihin. Aiemmin Kevin oli luuseri, joka vetelehti New Yorkissa, mutta nyt haamut valtaavat hänen elämänsä. Kevin päättää auttaa niitä saamaan rauhan ja tienata samalla rahaa meediona.
Katsojat pääsevät seuraamaan Kevinin työtä henkimaailman apupoikana. Ongelmat ovat olleet suuria ja moninaisia, ja niistä voidaan mainita lastenkotia riivaannut haamu, talo, joka lukitsi asukkaat sisään, sekä kummitus, joka varasteli sairaalan ruokintaletkuja.
Deadbeatin kakkoskausi tarjoaa kosolti uusia haamuja sekä uusia haasteita Kevinille. Jännittävä seikkailu jatkuu Viaplaylla 21. huhtikuuta.
Viaplay toimii seuraavilla alustoilla: PC, Mac, Android- ja iOS-laitteet, älytelevisiot, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 sekä PlayStation 4.