Sosiaalisessa mediassa leviävä tarina filippiiniläismiehestä, joka hyppäsi kuudennesta kerroksesta nähtyään nettideittinsä on osoittautunut huijaukseksi.
Vakavasta aiheesta pilaksi väännetty tarina pohjautuu kuitenkin oikeaan tragediaan, jossa 38-vuotias kiinalainen Tao Hsiao hyppäsi 2013 joulukuussa kuolemaansa Itä-Kiinassa Jiangsun provinssissa sijaitsevan Xuzhoun ostoskeskuksen kuudennesta kerroksesta. Myös oheiset kuvat ovat oikeita kuvia Kiinan tragediasta.
Kyseessä ei ollut nettideittien ensikohtaaminen, mutta oikea tragedia oli vähintään yhtä häkellyttävä.
[​IMG]
Tao Hsiao oli ollut tyttökaverinsa kansssa vaateostoksilla tavaratalossa jo viisi tuntia, kun hän sai tarpeekseen ja halusi lähteä kotiin. Tyttökaveri ei tähän suostunut ja erimielisyydestä kehkeytyi suuri riita.
Silminnäkijöiden mukaan mies sanoi, että heillä oli jo enemmän ostoskasseja kuin he pystyivät kantamaan, mutta tyttökaveri vaati päästä vielä yhteen kauppaan, jossa oli kenkiä erikoistarjoukseessa.

Silminnäkijä: ”Hän sanoi naiselle että hänellä oli jo tarpeeksi kenkiä, enemmän kenkiä kuin hän pystyisi pitämään koko elämänsä aikana ja ettei olisi mitään järkeä ostaa enää lisää kenkiä. Nainen alkoi huutaa miehelle syyttäen häntä joulun pilaamisesta. Riita oli hyvin kiivas.”

Huuto loppui kun mies pudotti ostoskassit lattialle ja hyppäsi kaiteen yli kuolemaansa. Hän menehtyi välittömästi.

Ostoskeskuksen tiedottajan mukaan kyseessä oli ”traaginen tapahtuma, mutta joulunaika voi olla hyvin stressaavaa monille ihmisille.”

Tao Hsiao is carried out of the shopping mall on a stretcher but he was pronounced dead