Duudsoneiden Jarppi Leppälä odottaa koronakevään jälkeen työntäyteistä syksyä. Pian MTV3-kanavalla alkaa suositun Posse-sarjan kuvaukset.

– Ihannetilanne olisi, että lähetyksiä pääsisi seuraamassa liveyleisö ja saisimme tehdä lähetykset koko tiimillä. Koronarajoitusten takia keväällä lähetykseen sai osallistua vain tiimistä ja osa meistä juontajista teki lähetyksiä etänä, Jarppi kertoo Metropolille.

Tuleviin Posse-lähetyksiin on kuvattu kesän aikana inserttejä, kuten suuren suosioon noussutta ykkösellä sisään -haastetta.

– Ykkösellä sisään -haaste on hämmentävä ihmiskoe. Minulla ei ollut mitään lempparitemppua, sillä en saanut mitään ykkösellä sisään. Temppuja tehdessä yrittää hallita omaa mieltä, ettei koe totaalista hermoromahdusta epäonnistumisten takia.

– Tulevallakin kaudella haasteeseen on otettu ammattiurheilijoita, kuten NHL-kiekkoilija Miro Heiskanen, entinen tennistähti Jarkko Nieminen ja maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski. Luulisi, että heillä olisi hyvä silmä- ja ja käsikoordinaatiokyky, mutta ei asioiden saaminen ykkösellä sisään ole heillekään ihan helppoa.

Kärsitkö enää mistään peloista?

– Pelkään korkeita paikkoja! Minulle tulee epämiellyttävä olo korkeuksissa. Pelko on pään sisällä. Olen kuitenkin yrittänyt ylittää omia rajojani parhaani mukaan.