Tänään vietetään kansainvälistä naistenpäivää, jolloin perinteisesti juhlistetaan vaimoja sekä kaikkia muitakin naisia. Miesten ei kannata missään nimessä sivuuttaa naistenpäivää, sillä yleisen häpeän lisäksi unohduksesta voi aiheutua jotain vieläkin pahempaa.
Romaniassa eräs mies unohti antaa vaimolleen kukkia naistenpäivänä ja joutui kärsimään vakavista seurauksista. Metro-lehti kertoi, että 39-vuotias Ionel Popa kiidätettiin ensiapuun kivespussi auki revenneenä.
– Miehellä oli vakava avohaava kivespussissa. Hän kertoi meille, että hänen vaimonsa oli hyökännyt hänen kimppuunsa, koska hän ei antanut kukkia naistenpäivänä, sairaalasta kerrottiin lehdelle.
Popan vaimon mukaan hän oli tarttunut kiinni ja puristanut miehensä kiveksiä, ja kun kun mies oli vetäytynyt kauemmas vaimostaan, kivespussi oli repeytynyt. Sairaalaan saapuessaan miehen vasen kives roikkui ulkona kivespussista ja hänelle tehtiin hätäleikkaus vaurioiden korjaamiseksi.
Vaimo selitti tekoaan miehen humalatilalla. Vaimon mukaan mies oli saanut palkkansa edellisenä päivänä rahaan sijaan alkoholipullona ja oli juonut itsensä humalaan. Seuraavana päivänä, joka oli kansainvälinen naistenpäivä, mies oli vaimon mukaan vielä kieltäytynyt tekemästä kotitöitä, joten hän ”ansaitsi lopputuloksen”.
Lähde: Metro
Kuva: Pixabay