Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescue etsii auttajia 10 kuukauden ikäiselle Elmeri-koiralle, jota kutsutaan Elmoksi. Elmon saavuttua Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan, sillä huomattiin olevan vakava jalkavamma. Röntgenkuvat paljastivat alkavan nivelrikon sekä ristiside- ja nivelkierukkavamman, joiden vuoksi liikkuminen on koiralle hankalaa ja kivuliasta.
Cane corso -rotuisen Elmon jalka on mahdollista leikata, ja operaatiosta on hyvä hoitoennuste. Rekku Rescue kerää nyt rahaa Elmon leikkaukseen, jonka kustannusarvio on 2 000 euroa. Leikkaus tulisi suorittaa mahdollisimman pian.
Kaikki, jotka haluavat auttaa Elmoa, voivat tehdä lahjoituksen Rekku Rescuen tilille FI09 5780 3820 0828 72 viitteellä 5160. Lahjoituksia voi tehdä 20.10. saakka.
Kaikki viitteellä 5160 tulevat lahjoitukset käytetään Elmon leikkaukseen. Jos summa tulee täyteen ennen 20.10., loput lahjoitukset käytetään muiden suomalaisten kodinvaihtajakoirien hyväksi.
Nuoresta iästään huolimatta Elmolla on ollut ennen Rekku Rescuelle saapumista jo kaksi omistajaa, joten eläinsuojeluyhdistys toivoo koiran vihdoin saavan mahdollisuuden parempaan elämään.
Tarkemmat tiedot keräyksestä löytyvät Rekku Rescuen Facebook-sivulta.

Kuva: Facebook / Rekku Rescue