Tosi-tv-sarjasta Sali tunnetuksi tullut entinen vapaaottelija ja Cannonball-liivijengiläinen Mika ”Immu” Ilmén, 48, kertoi Seiskalle viettäneensä nuoruutensa Vantaalla samoissa piireissä Syyrian al-Holin vankileirillä viruvan suomalaisen ISIS-äiti Fatiman kanssa.

Ilmén kertoi tavanneensa Fatiman viimeksi 90-luvun puolivälissä, jolloin hänellä oli ”rastat ja kultahampaita suussa” sekä yllään afrikkalainen asu. Hän oli Ilménin mukaan saanut lapsen gambialaisen miehen kanssa.

Pitkään vankilassa törkeästä huumausainerikoksesta istunut Ilmén kertoi Seiskalle, että Fatima piti jo nuorena ”pahoista pojista”.

– Hän styylailikin erään alkuaikojen tunnetuimman bandiitin kanssa, joka veteli kerran Fatimaa turpaan yhden ostarin pihalla.

Ilmén kuvailee ”supisuomalaista erittäin hyvännäköistä” Fatimaa ”armottomaksi miestennielijäksi, jonka perään kaikki kundit kuolasivat”, mutta yllättyi silti kuullessaan Fatiman olevan yksi kohua nostattaneista suomalaisista ISIS-äideistä.

– Väkisinkin tulee miettineeksi, että mikä on mennyt noin pahasti pieleen, Ilmén pohti Seiskalle.

Ilménin mielestä Fatimaa ei pidä lennättää takaisin Suomeen.

– No ei tosiaan pidä! Hän on nyt kaiken tuon ansainnut. ISIS:n ideologia on täysin sairas. Ensin tapetaan ihmisiä, mutta sitten kun tulee turpaan, alkaa kauhea parkuminen.

Ilménin elämäkertakirja Immu nousi viime vuonna yhdeksi Suomen luetuimmista kirjoista.

Lähde: Seiska

Kuva: Kansikuva kirjasta Immu, Bazar kustannus