Entinen Miss Suomi Alina Voronkova saapui Sunneva Sjögrenin (ent. Kantola) ja Jaana Villasen julkaiseman Missimatka – oman elämän brändilähettilääksi -teoksen julkistamistilaisuuteen eilen tiistaina (25.8.) Tilaisuus järjestettiin Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä.

– Menemme Joonaksen kanssa naimisiin ensi kesänä. Hääpäivä on lyöty jo lukkoon, mutta valmistelut ovat hyvin alkutekijöissään, Alina kertoi Metropolille.

Kuva: Petri Voutilainen

Hän muistelee tiistaina julkaistussa kirjassa omaa missivuottaan ja haaveiden tavoitteluaan.

– Kuvittelin, että minun pitää olla tietynlainen ja täydellinen. Pyrin tulkitsemaan, minkälaisia edellisvuosien missit olivat olleet. Se loi hirveät paineet. Miss Suomi -kiertueen aikana olleet koulutukset avasivat kuitenkin tunnelukkoni ja olen tajunnut, että jokainen meistä on omannäköinen Miss Suomi, Alina kertoi.

Alina osallistui missivuoden aikana Nelosen suositun Farmi-ohjelman kuvauksiin. Hän on kiinnostunut myös jatkossa tekemään töitä television puolella.

Sosiaalinen media on työtäni

Koronapandemian takia Alinan kesä on mennyt lomaillessa jääkiekkoilijarakkaansa Joonas Hurrin kanssa. Joonas sairasti koronan ollessaan Valko-Venäjällä.

– Koronan puhjettua meni ensin asunto alta ja sen jälkeen loppuivat työt kiekkotoimittajana ja juontajana. Kesällä olen tehnyt kaupallisia yhteistöitä eri yritysten kanssa sosiaalisessa mediassa.