Gumball3000 lensi viikonloppuna Amsterdamista Atlantin yli Renoon. Lento oli rallin mukaisesti varsin hurja. Yläpuolella olevassa videossa Dirty Sanchez -sarjasta tuttu Matthew Pritchard riehuu alasti lentokoneessa ja toimintatähti Dolph Lundgren ei tiedä miten päin olisi. Videossa nähdään myös Guess-malleja sekä deadmau5 ja Tommy Lee.
Alla oelvassa videossa tv-juontaja Anna Williamson haastattelee kaksinkertaista F1-maailmanmestaria Lewis Hamiltonia ja ensi töikseen onnittelee häntä viime kisasta. Hamiltonhan hävisi varman voiton Monacossa, kun hänet otettiin renkaanvaihtoon ja mies pettyi erittäin raskaasti kolmannesta sijastaan. Katso miten Hamilton vastaa onnitteluihin!

Tässä Gumball3000-rallissa mukana olevien Suomitähtien tunnelmia autiomaasta ja Renosta.
team-taxi-amerikassa

Alla olevassa videossa nähdään huima kavalkadi superautoja, kun Gumball3000 saapui Las Vegasiin. Rallihan alkoi Tukholmasta, josta se jatkoi Oslon kautta Kööpenhaminaan ja Amsterdamiin, josta lennettiin Atlantin yli Renoon. Kasinokaupungista suunnattiin vähän kuuluisampaan sellaiseen, parin ”pikku” välietapin jälkeen, kun matka jatkui San Franciscon ja Los Angelesin kautta Gumball3000-rallin päätepysäkille Las Vegasiin!