Onko mielessäsi viettää täydellinen elokuvailta suuressa teatterissa herkkuja syöden, tai ehkäpä viedä joku kuuma deitti elokuviin? Metropoli.net esittelee tämän hetken top 5 leffatärpit, jotka kiinnostavat varmasti useita.

1. Justice League

Bruce Wayne, eli Batman, on saanut takaisin uskonsa ihmiskuntaan ja yhdessä Wonder Womanin kanssa he kohtaavat ehkä suurimman uhkansa koskaan. Kahdestaan sankarit eivät maailmaa pelasta, joten he saavat apua muun muassa Aquamanilta, Kyborgilta ja Flashilta. Nämä DC Comicsin sarjakuvista tutut supersankarit ovat nyt ensimmäistä kertaa yhdessä valkokankaalla taistelemassa pahuutta vastaan.

2. A Bad Moms Christmas

Supertähti Mila Kunisin näyttelemä komedia kertoo äitiydestä, jossa äidit ovat saaneet tarpeekseen jatkuvista paineista olla “hyviä äitejä”. Tällä kertaa elokuvan tähdet joutuvat koetelluiksi juuri joulun aikaan, kun heidän omat äitinsä tulevat kyläilemään ja sekoittamaan pakkaa. Elokuva on jatkoa Bad Moms -elokuvalle.

3. Paddington 2

Koko perheen ihastuttava Karhuherra Paddington on jälleen seikkailemassa valkokankaalla. Karhu on asettunut iloisesti Brownien perheeseen ja etsii nyt täydellistä lahjaa 100-vuotiaalle Lucy-tädilleen. Löydettyään lahjaksi vanhan kirjan, se varastetaan häneltä ja Brownien tehtävä on selvittää, kuka oli törkeän varkauden takana.

4. Thor: Ragnarök

Thor-elokuvasarjan kolmas osa on noussut jo fanien keskuudessa yhdeksi kehutuimmaksi supersankarielokuvaksi. Elokuva on kerännyt hurjat pisteet Internet Movie Databasen sivuilla ja saanut suitsutusta ympäri maailman. Marvelin sarjakuviin perustuva Thor on vankina universumin toisella puolella ilman legendaarista vasaraansa ja hänen pitäisi päästä pelastamaan oma kotimaailmansa tuholta. Elokuvassa Thor kohtaa muun muassa vanhan ystävänsä Hulkin hurjassa kaksintaistelussa.

5. Tuntematon sotilas

Jos et ole tätä elokuvaa vielä nähnyt, niin kipin kapin elokuvateatteriin! Ennätyksiä rikkonut, legendaariseen elokuvaan ja romaaniin pohjautuva, Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas on jokaiselle suomalaiselle katsominen arvoinen teos. Koskettava ja tunnelmallinen elokuva kertoo Suomen jatkosodan hirmuisista ajoista ja näyttää, millaista on oikea toveruus, huumori ja halu jäädä henkiin. Pääosissa nähdään muun muassa Eero Aho, Jussi Vatanen ja Aku Hirviniemi. Lue elokuvan arvostelu Metropoli.netistä!

Lähde: Finnkino