Äiti oli kiirehtinyt vahingon huomattuaan lapsen luokse, mutta tämä oli jo lukenut sen ja nauroi tekstiviestin sisällölle.

– Olin huoneessani pelaamassa Duck Game -peliä ystävieni kanssa, kun taas vanhempani ja veljeni katsoivat katsoivat Infinity War -elokuvaa. Sain viestin ja näin äitini lähettämän viestin ”herättikö vibraattorini sinut viime yönä?”. Ajattelin ensin, että mitä v*ttua, kertoo poika Redditissä saamastaan viestistä.

– 30 sekuntia myöhemmin kuulin huutoa ja joku tömisteli ylös portaita. Äitini käytännössä murtautui sisään ovestani ja yritti napata puhelimeni pöydältäni, mutta olin jo nähnyt viestin ja nauroin ääneen äitini tullessa paikalle, jatkaa poika juttuaan.

– Äiti vietti huoneessani nauraen ja itkien seuraavat viisi minuuttia tapahtuneen vuoksi ja minä jatkoin kiusallista nauruani. Luulen, että äitini oli tarkoittanut viestin isälleni, ettei veljeni kuulisi keskustelua, kuvailee poika tuntemuksiaan.

– Kaiken jälkeen laitoin kuulokkeet takaisin päähäni ja tajusin, että olin unohtanut mykistää mikrofonini ja kaverini olivat kuulemastaan niin hämmentyneitä, että se oli hemmetin hauskaa, päättää poika juttunsa.

Lähde: Reddit

Kuva: Pixabay