Television kaikkien aikojen palkituimman sarjan Game of Thronesin fanit vinoilivat jättibudjetilla tehdyn sarjan viimeisen tuotantokauden neljännen jakson äärimmäisen nolosta mokasta.

Jakson juhlakohtauksessa Daenerys Targaryen istuu pöydän ääressä ja hänen edessään nököttää moderni Starbucksin pahvinen kahvimuki kansineen kaikkineen.

HBO on nyt poistanut mokan digitaalisesti ja julkaisi tiedotteessaan nokkelan vastauksen asiaan: ”Jaksossa näkynyt latte oli virhe. Daenerys oli tilannut yrttiteetä.”

Tyylikäs reagointi noloon asiaan, mutta heti perään paljastui seuraava moka. Samassa jaksossa Daenerys etuvartioineen nimittäin saapuu Kuninkaansataman linnoituksen valtavalle portille. Portin edusta sijaitsee selvästi autiomaassa, vaikka Kuninkaansatama on tähän asti nähty sarjassa vehreiden vuorien ja meren ympäröimänä.

– Missä on tämä aavikko Kuninkaansatamassa? Haloo? ihmettelee mokan bongannut mies.

God Left Me Unfinished

@Facetious_Frank
Where’s this desert in King’s Landing? Hello?

Toinen vääräleuka irvailee, että mahtoiko HBO jättää tahallaan kahvimukin jaksoon, jotta kukaan ei huomaisi faktaa, että Kuninkaansatama näyttääkin nyt olevan keskellä aavikkoa.

Tätä mokaa on huomattavasti vaikeampi korjata, kuten alta näkyy.

Tältä Kuninkaansatama on näyttänyt aiemmin:

King's Landing

Tältä se näytti uusimmassa jaksossa:

Game Of Thrones Fans Think They've Spotted Another Editing Mistake king's landing desert

Lähde: LADBible

Kuvat: HBO