Näyttelijä Brad Pitt, 56, voitti parhaan miessivuosan British Academy Film Awards -palkinnon näyttelemisestä Once Upon a Time in Hollywood -elokuvassa. Sunnuntaina järjestettyyn gaalaan osallistuivat myös Britannian kuningasperheen prinssi William ja herttuatar Catherine. Pariskunnan ilmeet huvittivat sosiaalisessa mediassa, kun Pitt heitti vitsiä prinssi Harrysta.

Pitt ei itse päässyt gaalaan perhesyistä vastaanottamaan palkintoa, joten välitti terveisensä näyttelijäkollegansa Margot Robbien kautta.

– Hei Britannia. Kuulin, että sinusta tuli juuri sinkku. Tervetuloa kerhoon! Toivotan sinulle kaikkea hyvää avioeron sovitteluun, luki Robbie paperilta Pittin valmiiksi kirjoitettua puhetta.

Pitt vertasi Britannian brexitiä omaan avioeroonsa näyttelijä Angelina Joliesta.

– Hän aikoo nimetä pystin Harryksi, koska on todella innoissaan tuodessaan sen kanssaan takaisin Yhdysvaltoihin. Ei minun sanojani, vaan hänen, päätti Robbie Pittin kirjoittaman puheen.

Vitsillä viitattiin Sussexin herttuaparin, prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin muuttoon Yhdysvaltoihin.

Kamerat taltioivat prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen reaktiot, kun he nauroivat ja taputtivat vitsille. Tunnelma oli kuitenkin samaan aikaan myös hieman kiusallinen.

Nettikansa on kuvaillut tilannetta ja herttuaparin ilmeitä muun muassa seuraavilla Twitter-meemeillä.

Jos linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alla koko puhe ja herttuaparin reaktiot.

Jos linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.