Brittiläinen kampaaja Daryll Rowe, 27, on oikeudessa syytettynä HIV:n tahallisesta tartuttamisesta yhteensä kymmenelle miehelle. Hänen kerrotaan lähettäneen eräälle uhreistaan viestin:
– Minulla on HIV. Lol. Ups.
Rowe väittää, ettei muista lähettäneensä viestiä. Mies kertoi oikeudessa, ettei muista ensimmäisen uhrinsa kanssa käymiään keskusteluja, ja että viesti oli luultavasti kirjoitettu vain reaktion herättämiseksi. Rowe myös kertoi käyttäneensä vaihtoehtoisia hoitomuotoja lääkityksen sijaan. Mies väitti uskoneensa, että oman virtsan juominen oli parantanut hänet viruksesta.
Syyttäjän mukaan miehen väitteet olivat silkkaa hölynpölyä. Rowe kuitenkin totesi oman virtsansa juomisesta:
– Miksi tekisin sitä joka ikinen päivä, jos uskoisin sen olevan hölynpölyä?
Rowe myönsi valehdelleensa lääkärilleen HIV-diagnoosin saatuaan, ettei harrastaisi suojaamatonta seksiä. Hän kertoi myös, ettei lukenut hänelle annettua kirjallisuutta, joka sisälsi tietoa hänen sairaudestaan, silä ei luottanut lääketieteen ammattilaisten metodeihin.
Rowe myös sanoi olleensa liian häpeissään kertoakseen lääkärilleen käyttämästään vaihtoehtoisesta virtsahoidosta. Hän myös väitti lääkärin pilkanneen hänen terveellistä vegaaniruokavaliotaan, jonka hän uskoi auttavan viruksen taltuttamisessa.
Lähde: Metro UK