Muun muassa James Bond -elokuvassa Kun maailma ei riitä hurmannut Hollywood-kaunotar Denise Richards, 48, on mukana Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan uudella tuotantokaudella.

Vain muutama päivä ennen kuin Richards meni naimisiin miehensä Aaron Phypersin kanssa, pariskunta tapasi ohjelmassa Lisa Vanderpumpin ja Kyle Richardsin illallisen merkeissä.

Deniseltä kysyttiin, oliko parin kohtaaminen rakkautta ensi silmäyksellä, jolloin hän täräytti todellisen pommin.

– No, ajattelin että hän oli todellä söpö ja halusin naida häntä. Halusin vain seksiä hänen kanssaan. Hänellä on erittäin iso penis.

Keskustelua yritettiin suunnata asiallisempaan suuntaan kysymällä miehen työstä, johon Denise vastasi miehen tarjoavan hyvää palvelua, ison peniksensä lisäksi.

Lisa Vanderpump yritti sanoa, että puolison ei ole sopivaa puhua miehensä sukupuolielimen koosta, jolloin aiemmin näyttelijä Charlie Sheenin kanssa naimisissa ollut Denise täräytti lisää tietoja uuden miehensä peniksestä.

– En koskaan mitannut sitä vi*un mittatikulla, mutta hänellä todellakin on suuri penis. Olen kyllä nähnyt elämäni aikana peniksiä ja minun täytyy sanoa, että hänellä on suurin penis, jonka kanssa minä olen ollut.

Keskustelussa kävi ilmi, että Phypers tekee jonkinlaista energialääkettä, ”peniksellään”, keskeytti Denise hervottomasti nauraen.

Vanderpump pyysi Deniseä laittamaan suuta suikemmalle. Hän lupasi tehdä niin, mutta ei ennen lopputerveisiä miehelleen.

– Kulta, rakastan sinua ja isoa penistäsi todella paljon.

Lopulta Kyle Richards ei voinut olla heittämättä sarkastista kommenttia Denisen puheista.

– Jos saisin dollarin joka kerta, kun Denise sanoo ”penis”, illalliseni olisi maksettu.

Kyle oli oikeassa, sillä Denise sanoi kyseisen sanan haastattelun aikana 8 kertaa.

Lähde: Decider

Kuva: Wikimedia Commons (vuodelta 2009)