Ihmiset odottavat sankoin joukoin ”alieneita”, joiden olisi määrä saapua Maahan parin kuukauden kuluttua. Saapumispaikka tosin on kielletyllä alueella, joka on armeijan valvonnassa.

Mysteerinen ”Area 51” on ollut salaliittoteorioiden kohteena jo vuosikymmeniä. Monet ihmiset uskovat Yhdysvaltojen hallituksen säilyttävän siellä tietoja alieneista ja UFOista. Alue tunnustettiin sotilaalliseksi alueeksi vuonna 2013, mutta teoriat elävät edelleen.

Vaikka syyskuinen tapahtuma on enimmäkseen vain vitsi, niin se nousi pinnalle vain muutama viikko sen jälkeen, kun yhdysvaltojen senaattoreita informoitiin kohtaamisista laivaston ja tuntemattoman ilma-aluksen välillä. Ilma-alusta kutsuttiin tuntemattomaksi lentäväksi esineeksi, eli UFOksi.

Facebookissa oleva tapahtumasivu kertoo syyskuun 20. päivän olevan kohtaamispäivä, jolloin ihmisiä kehotetaan juoksemaan japanilaisella Naruto-tyylillä alueelle, eli niska kyyryssä eteenpäin ja kädet takana. – Tällöin voimme liikkua heidän luotejaan nopeammin. Mennään katsomaan alieneita, todetaan tapahtuman Facebook-sivulla.

Vaikka tapahtuma on todennäköisesti tehty kieli poskella, niin se on saanut paljon laajaa kiinnostusta ja suuren osanottajamäärän.

Lähde: CNN

Kuva: Pixabay