[button1 url=http://selfiet.net]TSEKKAA UUSI SIVUSTO SELFIET.NET JA VOITA LAHJAKORTTI![/button1]
 
Suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaan reseptoima Suomen edullisin energiajuoma on tulossa kauppoihin.
Jaajon sanoma juomasta on lyhyt ja ytimekäs: ”Miksi maksat energiajuomasta 8 € per YKSI litra, kun mun energiajuomaa saa samalla rahalla KUUSITOISTA litraa?”
Jaajon omistama hiilihapotuslaitteita ja niiden makutiivisteitä valmistama MySoda lanseeraa jälleen uusia makuja valikoimiinsa. Nyt on vuorossa Jaajon nimikkojuoma, Jaajon Dark Energy. Nimessä on jo tummaa voimaa ja juoma itsessään saa Aamulypsyn vetäjän hereille joka aamu.
– Itse olen tyytyväisenä hapottanut limpparit kotona jo vuosia ja tiedän kaikki hyvät jipot joita himassa hapottamiseen liittyy. MySoda perustettiin vajaa pari vuotta sitten, koska kotihapottajien riesana oli todella korkeat uutteiden hinnat. Me pantiin firma pystyyn ja alettiin kaupata järkyttävän edullisia limukoneita ja säilöntäaineettomia lähes sokerittomia uutteita. Nyt MySodaa myydään jo 7 maassa ja vauhti vaan kiihtyy. Energiajuomissa on sama ilmiö, miks ihmeessä niiden litrahinta on jopa 8 Euroa, vaikka suurin osa itse juomasta on kuitenkin vaan vettä? No tässä on sit mun vastine tähänkin hintaralliin. Musta alkaa vähitellen tuntua Robin Hoodilta, kun tungen itseni joka paikkaan jossa hinnalla pilataan hyvät jutut, Jaajo sanoo.
MySodan toinen uusi makutiiviste on Hellapoliisin kanssa yhteistyössä valmistettu juhlajuoma Pink Pommis. Hellapoliisi on jo vuosia ollut Suomen suosituimpia brändejä liittyen arkiseen ruoanvalmistukseen. Viikoittain kymmenet tuhannet suomalaiset kotikokit saavat Hellapoliisilta vinkkejä arki- tai juhlaruokien kokkaamiseeen. Hellapoliisi on julkaissut 29 ruokaan liittyvää kirjaa ja toimii hyvin monipuolisesti ruoan valmistuksen parissa.
– Mielenkiinto omaan nimikkojuomaan oli kaiken kaikkiaan kiva projekti. Olin jo vähän kaivannutkin uutemarkkinoille juhlajuomaa ja olen tyytyväinen, että saimme hyvän makuisen ja vähemmän makean Pommiksen lanseerattua juuri sopivasti joulumarkkinoille, Hellapoliisi kertaa. Hellapoliisia ylläpitää kokiksi vuonna 1995 valmistunut Kati Jaakonen, jolle perhearki on tuttua neljän lapsen kanssa.
MySoda-tuotteita on ollut saatavissa viime vuodesta lähtien ja nyt hiilihapotuslaitteita ja makutiivisteitä löytyy jo useista sadoista suomalaisista ja pohjoismaisista myymälöistä. MySoda-tuotteita myydään mm Gigantin myymälöissä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Islannissa, tämän lisäksi tuotteita löytää kotimaassa mm. Tokmanni-konsernin ketjuissa, osassa Keskon ruokakaupoista, osassa Prismoista, Anttiloissa, Kodin Ykkösissä, Kärkkäisellä, eräluonteisesti Lidleissä ja Euronics-ketjussa Virossa.
MySoda-tuoteperheeseen kuuluu MySoda Bubbles -hiilihapotuslaite ja yksitoista säilöntäaineetonta ja lähes sokeritonta makutiivistettä. Yhdestä 0,33 l tiivistepullosta saa kahdeksan litraa valmista juomaa. MySoda on suomalaisen Brand Handlers Helsinki Oy:n tuotemerkki.