Metropoli.net kertoi viime viikolla, miten Aku Hirviniemi olisi jättämässä Maikkarin suositun Putous-sketsisarjan. Eilen näyttelijä Krista Kosonen on varmistanut Mtv3:n viihdeuutisille jättävänsä sarjan.
Aku ja Krista eivät ole ainoita jotka ovat päättäneet lopettaa, sillä myös Jaakko Saariluoma ja Armi Toivanen ovat ilmoittaneet, etteivät aio jatkaa Putous-sarjassa. Näyttelijä Jussi Vatanen on myös epäröinyt mediassa jatkaako vai ei sarjassa tämän kauden jälkeen.
Näyttelijöiden joukkopako käynnistyi kun Putous-sarjan käsikirjoittaja-tuottaja Tuomas Summanen ilmoitti lähdöstään. Katsojaennätyksiä myös tällä tuotantokaudella rikkonut Putous loppui viime viikon lauantaina. Putouksen tuottaja Anna Hallenberg ei ole kommentoinut sarjan jatkosta vielä mitään, vaikka hän kertoi Iltalehdelle viime viikolla, että asiasta tiedotetaan tämän tuotantokauden loputtua.
Putous on rakentanut suosionsa lahjakkaan näyttelijäryhmän kemian ja heidän luomillen hahmojen pohjalta, joten on vaikea kuvitella, että sarja voi jatkua yhtä menestyksekkäästi jos 5-6 kahdeksasta näyttelijästä vaihtuu.
Krista Kososen lopettamisesta kertoi ensimmäisenä MeNaiset.