Mallina ja laulajana tunnetuksi tullut Jasmin Mäntylä kertoi vuosi sitten syksyllä Metropolille pitämässään blogissaan irtisanoutuneensa työstään kiinteistöalan asiakashankinnan parissa. Mäntylä perusteli päätöstään sillä, ettei hänen hyvinvointinsa enää kestänyt työtä.

– Yhtäkkiä vain tajusin sen, että itseäni minun kuuluu ajatella ja kuunnella. Joskus sitä vaan tulee sellainen olo, että on saanut tarpeekseen ja on aika siirtyä eteenpäin – minulle kävi juurikin niin, Mäntylä kirjoitti tuolloin.

Kuluneena vuonna Mäntylä on oman Instagram-tilinsä perusteella nauttinut rauhallisesta ja maanläheisestä elämästä luonnon keskellä mutta myös aloittanut uuden työn. Eilen sunnuntaina hän julkaisi postauksen, jossa hän hehkuttaa työpaikkansa pikkujouluja.

– Eilen juhlittiin firman gaalassa; aivan mahtavasti järjestetyt juhlat! Mäntylä kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Päivityksestä käy ilmi, että Mäntylä työskentelee nykyään Prime Sales -nimisessä firmassa, joka keskittyy myyntityöhön. Mäntylä on selkeästi ollut ahkera työntekijä, sillä hänet palkittiin Vuoden kehittyjä -palkinnolla.

– Firma oli panostanut kyllä isosti, ja itselle tuo hyvin tehdystä työstä annettu tunnustus kruunasi tämän koko vuoden! nainen iloitsee.

Lue myös:

Jasmin Mäntylä avautuu julkkistoimittajan haastattelusta: ”Meitä kaikkia huijattiin, että saatiin mollattua minua kunnolla”

Jasmin Mäntylä paljastaa blogissaan irtisanoutuneensa: ”Jätin työni oman hyvinvointini takia”