Käärijä eli Jere pöyhönen, 29, on nauttinut Euroviisujen jälkeen järisyttävästä suosiosta. Cha Cha Cha –kappaletta on kuunneltu musiikkipalvelu Spotifyssa jo huimat 107 miljoonaa kertaa.

 MTV:n Huomenta Suomessa vieraillut Käärijä kertoi, kuinka yhteistyö virolaisräppärin kanssa alkoi.

– Pötköttelin keväällä aurinkotuolilla Malediiveilla ja yhtäkkiä Tommy pisti viestiä Instagramissa. Ennen kuin hän ehti edes ehdottaa mitään, niin heitin hänelle ajatuksen, että tehdäänpä yhdessä biisi, Käärijä totesi Huomenta Suomessa.

– Hän vastasi, että sitähän hän oli minulta kysymässäkin, Käärijä paljasti.

Oho! Käärijän megahittiä on kuunneltu yli 100 miljoonaa kertaa – biisi on tuottanut jo näin paljon

Virolainen supertähti löysi nopeasti yhteisen sävelen Jere Pöyhösen kanssa.

– Tykkään itsekin erilaisuudesta ja hulluudesta. Lähetin Tommylle biitin, ja hän oli siitä heti ihan haipeissa. Sitten Tommy tuli käymään meidän studioilla, ja siitä se sitten lähti, Käärijä kertoi It’s Crazy It’s Party -biisin synnystä Huomenta Suomen haastattelussa.

Voit kuunnella uuden potentiaalisen megahitin alapuolelta.

Käärijän eli Jere Pöyhösen Cha cha cha -megahitti on tuottanut artistille jo päätähuimaavat 300 000 dollaria. Tähän lukuun päästiin maltillisin laskelmin, sillä como.fi -sivuston mukaan artistit saavat sopimuksista riippuen noin 0,003-0,005 dollaria per kuuntelukerta.

Musiikkikustantajat ry:n toiminnanjohtaja Jari Muikku arveli taannoin julkisuudessa, että 0,003–0,005 dollarin striimaustuotto kappaletta kohden on suuntaa antava, Como.fi kertoo.

Mikäli artisti saisikin 0,005 dollaria per kuuntelukerta niin tämä tarkoittaisi tienestien nousevan puoleen miljoonaan dollariin – ei hassummin yhdeltä kappaleelta!

Käärijä lupasi palkinnon jos teet tämän: ”Mä heitän kymmenentuhatta euroa sulle tähän”