Yhdysvalloissa tapahtui tiistaina traaginen onnettomuus, kun Southwest Airlinesin Philadelphiasta Dallasiin matkalla olleen lentokoneen moottori räjähti kesken lennon.
Räjähtäneestä moottorista lensi osia, jotka rikkoivat yhden koneen ikkunoista. Ikkunan vieressä istunut kahden lapsen äiti Jennifer Riordan, 43, imeytyi osittain ikkunasta ulos. Muiden matkustajien mukaan Riordanin ylävartalo oli päätä ja käsiä myöden ulkona ikkunasta useita minuutteja, jolloin häneen kerrotaan osuneen vielä lisää moottorista irronneita osia. Matkustajat saivat lopulta kiskottua Riordanin sisään koneeseen. Facebookiin onnettomuuden aikana kirjoittaneen ja kuvia julkaisseen Marty Martinezin mukaan ”verta oli kaikkialla”.

Matkustajat yrittivät elvyttää Riordania noin 20 minuuttia. Koneen lentäjä onnistui laskeutumaan lentoasemalle, josta Riordan kiidätettiin sairaalaan. Valitettavasti häntä ei kuitenkaan enää pystytty pelastamaan.
Uuden Meksikon osavaltiossa Albuquerquen kaupungissa asunut Riordan työskenteli pankissa ja oli paikallisen katolisen koulun apulaisrehtori. Hän myös auttoi United Way of Central New Mexico -hyväntekeväisyysjärjestössä, joka julkaisi tiedotteen hänen menehtymisestään.
– Jennifer edisti iloiten niin monia asioita alueellamme ja oli todellinen voimavara hyvän puolesta. Meillä on niin monia ihania muistoja Jenniferin halusta saada ihmiset kosketuksiin toistensa ja yhteisömme kanssa kohti parempaa huomista. Ikävöimme häntä suuresti suuresti, järjestön tiedotteessa sanotaan.
Alustavien raporttien mukaan lentokoneen moottorin rikkoutumisen aiheutti metallin väsymisen vuoksi turbiinista irronnut lapa.
Jennifer Riordanilla oli 12-vuotias tytär ja 10-vuotias poika, ja hän on ollut naimisissa miehensä Michaelin kanssa 21 vuotta.

NM Broadcasters

@NMBA02
Our hearts are heavy with the news of the death of Jennifer Riordan today. Jennifer was a UNM graduate in the C&J department as well as a former NMBA Board member and NMBA Scholarship winner. Our thoughts and prayers are with Jennifer's family.


Artikkelikuva: Twitter / NM Broadcasters