Kazakstanilainen kehonrakentaja ja näyttelijä Yuri Tolochko hankki New York Postin mukaan tyttöystävälleen Margolle kalliin kauneusleikkauksen ja sen jälkeen kosi tätä.

Tolochko seurusteli Margon kanssa kahdeksan kuukauden ajan ennen kosintaa. Tässähän ei tietenkään olisi mitään sen ihmeellisempää, ellei Margo olisi seksinukke!

Tolochko kertoo tavanneensa Margon, kun tämä ”oli tarjoilijana” paikallisessa baarissa. Mies väittää pelastaneensa Margon nuorelta mieheltä, jolla oli ”kyseenalaisia aikeita”.

Kenellekään tuskin tulee suurena yllätyksenä, kun Tolochko sanoo ettei hänen tuleva vaimonsa osaa kävellä eikä kokata, mutta sen sijaan monenkin kulmakarvoja taatusti kohottaa miehen väite, että Margo osaa kyllä syödä. Tolochkon mukaan Margo ”rakastaa” georgialaista ruokaa ja hänen suosikkiruokansa on khinkali (mykynyytit).

Miehen mukaan Margo joskus myös kiroilee, mutta ”hänellä on hellä sydän”. Tolochko kertoo, että pari riitelee välillä, mutta he ovat olleet alusta saakka ”erottamattomia”.

Kun Margo alkoi saada enemmän julkisuutta, Tolochkon mukaan hän alkoi osoittaa pientä epävarmuutta.

– Hänelle aikoi kehityä kompleksi, joten päätimme että hän pääsee kauneusleikkaukseen, Tolochko selostaa totisella naamalla.

Miehen mukaan mittavan suuri kauneusleikkaus tehtiin, jotta Margosta tulisi vieläkin kauniimpi.

– Häntä muutettiin paljon. Aluksi sitä oli vaikea hyväksyä, mutta myöhemmin totuin siihen. Se oli oikea klinikka, jossa oli oikeat lääkärit, Tolochko väittää.

Parin hääpäivää ei ole vielä julkistettu.

Tolochko on perustanut Margolle myös oman Instagram-tilin. Alla kuvia ja video tulevasta hääparista.

Lähde: New York Post

Kuvat: Instagram / margo_party