Ex-juontaja ja hyvinvointivalmentaja Kirsi Salon elämässä tapahtuu suuria muutoksia. Hän kertoo blogissaan jättävänsä elämän Helsingissä ja muuttavansa asumaan Juvalle.

– Tähän asti olen ollut Kirsi, yrittäjä, joka on asunut koko elämänsä Helsingissä kahden teinipojan kanssa toimien valmentajana. Tammikuussa tulee täyteen 20 vuotta tässä samassa kodissa, jossa lapset ovat saaneet kasvaa ja varttua. Entä nyt? Kirsi kysyy.

– Vuoteen 2023 astuu ihan eri Kirsi. Tämä Kirsi ei asu Helsingissä (tai Teksasissa tai Lontoossa, joissa olen myös asunut) vaan Etelä- Savossa, Juvalla. Hän ei asu kaupungissa vaan metsässä, omavaraistalossa, hän kirjoittaa.

Kirsi paljastaa samalla, että hänen sinkkupäivänsä ovat historiaa.

– Myös yksinasuminen loppuu, sillä hän ei ole enää sinkku vaan kainalossa on uusi rakas, savolaismies, hän kirjoittaa.

Kirsillä on kaksi lasta ex-miehensä, muusikko Sammy Aaltosen kanssa. Tähän asti lapset ovat asuneet kotona, mutta ovat nyt päättäneet muuttaa omilleen.

– Ja samaan syssyyn lapset lentävät pesästä. Molemmat. Yhtäaikaa. He halusivat muuttaa omiin opiskeluasuntoihin, ehdotus, joka heiltä lensi syksyllä ilmaan silmät loistaen. Onneksi he sentään muuttavat tänne vanhan kodin naapurustoon tutuille hoodeille ja isän viereen. Vietän poikien kanssa edelleen ison osan ajastani, mutta emme asu yhdessä, Kirsi kertoo.

Myös työrintamalla tapahtuu suuria muutoksia ensi vuoden aikana.

– Jos kaikki muuttuu, niin laitetaan samaan luiskaan myös ammatti. Olen taipumassa siihen, että lopetan yksityisyrittäjänä olemisen ja menen töihin ihan muualle. Asia, jota valmennuspiireissä näyttää pohtivan lähes kaikki.

Lähde: Kirsin blogi

Lue myös:

Oho! Kirsi Salon lapsesta kuoriutui huippumalli – some sekosi: ”Siinä on äidillä pitelemistä”

Kirsi Salo nauttii olostaan privaattiuima-altaassaan – julkaisi kantaaottavan tekstin: ”Ei anneta byrokraattien turmella ja alistaa meitä”