Teini-ikä voi olla tavallistakin vaikeampaa aikaa vanhemmille, mikäli lapset ovat saaneet liian vapaan kasvatuksen. Tästä saatiin varsin räikeä esimerkki, kun yhdysvaltalaisessa koulussa ruokaan lisättiin erittäin kyseenalaisia mausteita.

Yhdysvalloissa Ohion osavaltiossa käytiin kokkikilpailu, jonka osanottajina oli yläkouluikäisiä eli 12-13-vuotiaita nuoria. Nuoret olivat lyöneet koko kilpailun läskiksi, sillä jakoon laitetun videon perusteella lettutaikina oli maustettu siemennesteellä ja virtsalla. Kyseiset paistokset tarjottiin kilpailun tuomareina toimiville opettajille.

Opettajat tekivät rikosilmoituksen tapahtuneesta nähtyään videon. Rikosnimike saattaa mahdollisen syytteen kohdalla olla jopa törkeä pahoinpitely, koska tapahtumapaikkana oli koulu ja teko kohdistui opettajiin.

Varmuutta asiaan ei ole saatu, mutta Ohion paikallinen sheriffi tutkii asiaa. Tutkinnassa käytetään apuna laboratoriotestejä.

– Olkaa varovaisia, ettette tee liian nopeita johtopäätöksiä. Kyseessä saattoi olla pelkkä pila, joka laitettiin leviämään tekaistulla videolla, kertoo asianajaja Brad Koffel jutun yhteydessä.

Jutun lopuksi koulu tiedotti, että sen henkilökunnan ja oppilaiden turvaaminen on kaikkein tärkeintä. Jos syytökset pitävät paikkansa, syylliset kantavat vastuunsa väkivallanteoistaan.

Lähde: 10TV WBNS

Kuva: Pixabay