Kiinteistökuningattarena tunnetuksi tullut Kaisa Liski on perustanut oman kiinteistönvälitysyhtiön Kaisa Liski LKV Oy. Yritys on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallitukseen 4.2.2016.
Oman kiinteistönvälitysyhtiön perustaminen on melko erikoista, sillä Liski toimii VIVA LKV:n liiketoimintajohtajana sekä VIVA:n sisaryrityksen Arvoasunnot LKV:n kiinteistönvälittäjänä.
Metropoli.net tiedusteli asiaa Kaisa Liskiltä, joka tavoitettiin hiihtolomalta. Kiinteistökuningatar aikoo jatkaa työtehtävissään normaalisti. Hän myöntää perustaneensa ”joskus alkuvuodesta” kyseisen yrityksen, mutta hänen mielestään asialla ei ole minkäänlaista vaikutusta nykyiseen työhön, koska uudella yrityksellä ei ole toimintaa. Liskin mukaan ei ole mitenkään erikoista, että voidaan olla mukana erilaisissa yrityksissä. Liski on esimerkiksi perustanut miehensä Kimmo Liskin kanssa vuonna 2014 suunnittelutoimisto Liski Group Oy:n.
Normaalisti oman työnantajan kanssa suoraan kilpailevan uuden yrityksen perustaminen ei ole yritysmaailmassa hyväksyttävää toimintaa, vaan se voidaan katsoa irtisanomisperusteeksi. Kaisa Liskin mukaan VIVA:sta ei ole oltu häneen yhteydessä.
Hiihtolomalta tavoitetun VIVA:n hallituksen puheenjohtajan Hannu Valojärven mukaan asiaan perehdytään ja siihen otetaan kantaa aikaisintaan maanantaina, kun lomat ovat päättyneet.
Kuva: Arvoasunnot.fi