Alastomana säätyttönä kansainvälistä huomiota saanut lohjalainen malli Laine Bruce on menettänyt luottamuksensa miehiin.
Laine avautuu kotisivuillaan miesongelmista ja kertoo, ettei enää luota miehiin, koska hänestä tuntuu, että häneltä halutaan vain seksiä.
– Minkä takia miehet eivät nää minussa muuta kuin ulkonäköni? Minkä takia tutustuttuessa he kehuvat ja sanovat kuinka ihana olen ja samantien kun päästään makuuhuoneen puolelle niin tätä jatkuu hetken aikaa vielä jonka jälkeen he lopettavat viestittelyn ja näkemisen?

Laine pohtii blogissaan, mistä miesten käytös häntä kohtaan johtuu. Viimeksi kun hän oli kiinnostunut syvemmästä suhteesta, hänen tunteensa kokivat tylyn kolauksen.
– Hänestä huokui se välittäminen mutta sitten kun näin hänen toisen puolen.. en olisi halunnut nähdä sitä. Kaikki ne itkut ja välien selvittelyt ystävien kanssa ainoastaan hänen takiaan, hän alkoi käskeä mitä saan tehdä, minne saan mennä ja kenen kanssa saan olla. Olin tilivelvollinen hänelle kaikesta, mutta hän ei minulle mistään. Olin kaveriporukan kanssa jatkoilla ja en vastannut hänelle ja hän pamahti sinne ja siinä sekin juttu meni. Viikkoa myöhemmin näin hänet toisen naisen kanssa, ja siitä muutama päivä eteenpäin taas uuden naisen kanssa. Hänkin oli vain pelimies.
Turhautuneen Lainen mielestä kunnon miehiä ja parisuhteita ei enää ole.
– En jaksa enää edes uskoa että tulen saamaan ketään hyvää miestä. Olen pelkkä esine miehille ja tulen varmaan aina olemaan. Minkä takia kunnon miehiä ja parisuhteita ei enää ole? Minkä takia kaikki pyörivät vain seksin ympärillä?
Laine toivoo, että ihmiset näkisivät toisensa pintaa syvemmältä.
– Kaikki olisi paljon helpompaa jos osattaisiin nähdä toisen sisimpään ja kiinnitettäisiin huomio siihen eikä siihen ulkonäköön. Perhonenkin on kaunis omassa kuoressaan ja ollessaan valmis. Niin ihmisetkin.
Lue koko kirjoitus ”Yksinkö nyt ja aina?” Laine Brucen blogista!