TONNILLA BONUKSIA

Avaa pelitili Betsafen kasinolle ja saat seuraavat huippuedut:

  • Ensimmäisen talletuksen tuplana 250€ asti + 10€ vapaapelit
  • Toiseen talletukseen 50% talletusbonuksen 250€ asti + 25 vapaapeliä
  • Kolmannen talletuksen tuplana 500€ asti + 25€ vapaapelit

Toimi näin:

  • Avaa pelitili TÄSTÄ
  • Tee talletus ja lunasta bonus
  • Nauti voitoista

Leijonalauma raateli ja söi salametsästäjän

Vain pää jäi jäljelle salametsästäjästä, joka joutui leijonalauman hyökkäyksen kohteeksi Etelä-Afrikassa Krugerin kansallispuiston lähellä.

Eteläafrikkalaisessa yksityisessä Ingwelala-riistapuistossa kuultiin avun- ja kauhunhuutoja, kun leijonalauma raateli miestä. Lauma söi suurimman osan miehen vartalosta, mutta pää oli vielä koskematon, kun lauma hätistettiin laukauksilla uhrinsa kimpusta.

Poliisi luuli ensin miestä reservaatissa työskennelleeksi traktorinkuljettajaksi, mutta kun traktorinkuljettaja löytyi elävänä, syödyn miehen todettiin olevan salametsästäjä. Miehen uskotaan olleen salametsästämässä kahden muun henkilön kanssa, sillä tapahtumapaikalta johti poispäin kahdet jalanjäljet. Lisäksi verisen raadon läheltä löytyi kaksi .456 kaliberin metsästyskivääriä ja niiden ammuksia. Kyseistä kivääriä käytetään yleensä suurimman riistan, kuten elefanttien ja sarvikuonojen, metsästämiseen.

Riistapuiston Josh-niminen omistaja kieltäytyy kommentoimasta asiaa poliisitutkinnan aikana. Miestä ei ole vielä tunnistettu, koska häneltä ei löytynyt henkilöllisyyspapereita, mutta poliisi uskoo saavansa henkilöllisyyden selville säilyneen pään ansiosta.

Leijonat tappavat Afrikassa vuosittain noin 250 ihmistä. Jopa yli 80 km/h nopeuteen kykenevä täysikasvuinen urosleijona painaa 190 kiloa ja naarasleijona 130 kiloa. Afrikassa on jäljellä alle 20 000 leijonaa.

Hyökkäys tapahtui yöllä, jolloin leijonat ovat vaarallisimmillaan.

Lähde: Daily Mail

Kuva: Pixabay

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA