Palkittu teatteri-ilmiö esiintyy Tampereella 14.-16.9. ja Helsingissä 19.-22.9.

Supersuosittu yhdysvaltalainen teatteri-ilmiö Blue Man Group saapuu tulevalla maailmankiertueellaan ensimmäistä kertaa Suomeen. Tampereella ja Helsingissä tämän vuoden syyskuussa esiintyvä Blue Man Group tunnetaan kolmen sinisen ja kaljun miehen muodostamasta triosta, joka saa yleisönsä nauramaan, juhlimaan ja riemuitsemaan kanssaan. Palkituissa esityksissään musiikkia, komediaa ja sanatonta viestintää taitavasti yhdistelevän Blue Man Groupin Suomen esiintymisten liput tulevat myyntiin maanantaina 20. päivä toukokuuta.

Syksyn The Blue Man Group World Tour –esityksissä nähdään sekä Blue Man Group -klassikoita että aivan uutta sisältöä. New Yorkin Astor Place –teatterissa alkunsa vuonna 1991 saanut Blue Man Group on vuosien saatossa kasvanut maailmanlaajuiseksi teatteri-ilmiöksi, joka tunnetaan palkituista esityksistään ja ikonisista hahmoistaan. Ryhmän esitykset vetoavat monenikäisiin ihmisiin ja ne ovat keränneet jo yli 35 miljoonaa katsojaa. Alla esimerkki ryhmän show’sta.

– Olemme aivan innoissamme, että pääsemme ensimmäistä kertaa Suomeen tulevalla Blue Man Group 2019 -maailmankiertueellamme. Koska Blue Man Group –esityksissä ei puhuta, voivat kaikki ikäryhmät, kulttuurit ja kansallisuudet nauttia kokemuksesta, kommentoi Blue Man Groupin toimitusjohtaja Benoit Mathieu.

Blue Man Groupin perustajajäseniin kuuluva Chris Wink on yhtälailla innoissaan.

– Emme olisi ikinä osanneet kuvitella mihin kaikkialle luomamme viaton ja utelias hahmo nimeltä Blue Man meidät johtaisi. Meille on iso kunnia päästä jakamaan show myös suomalaisyleisön kanssa.

Blue Man Group on jatkuvasti edistänyt ja kehittänyt uusia tapoja ilmaisulleen ja se on myötävaikuttanut useisiin elokuva- ja tv-tuotantoihin ja julkaissut useita albumeita sekä oman kirjan. Ryhmän rock-konserttiparodiaa ”Megastar World Tour” esitettiin areenoilla ympäri maailmaa.

Alla olevalla videolla Blue Man Groupin perustajat Chris Wink ja Phil Stanton kuvailevat ryhmän syntyä ja ideologiaa.

ESITYKSET:

The Blue Man Group World Tour
Tampere-talo, Tampere:
la 14.9. klo 16.00 ja 19.00
su 15.9. klo 13.00 ja 17.00
ma 16.9. klo 18.00

Hartwall Arena, Helsinki:
to 19.9. klo 20.00
pe 20.9. klo 19.00
la 21.9. klo 15.00 ja 19.00
su 22.9. klo 14.00

LIPUT:
Myyntiin ma 20.5.klo 9 Ticketmasterissa (Helsinki) ja Lippupisteessä (Tampere).