Itävaltalaissyntyinen malli Jazz Egger, 20, jakaa ikäviä kokemuksia, joita hän on kohdannut mallin urallaan. Nuoren naisen mukaan hänelle on tarjottu tuhansia euroja siitä, että hän menisi sänkyyn rikkaiden miesten kanssa.
Eggerille muun muassa tarjottiin keikkaa mallina hänen ollessa lontoolaisella klubilla, ja tarjoukseen sisältyi kutsu kreikkalaiselle jahdille miljonäärien seurassa. Nainen kieltäytyi tarjouksesta. Seuraavalla viikolla häntä lähestyi agentti, joka pyysi häntä illalliselle kuuluisan näyttelijän kanssa hienoon ravintolaan. Egger jakoi kuvankaappauksen pyynnöstä, jonka sai Whatsappin kautta.
Toisessa viestissä agentti, josta tiedetään vain hänen etunimensä George, tarjosi hänelle 2000 puntaa ”yksityisestä tapaamisesta”, joka kestäisi tunnin tai kaksi. Egger vastasi viestiin sanomalla, että hän on malli eikä maksullinen seuralainen. Naisen mukaan George vastasi hänen viestiinsä:
– Jokainen nauttii seksistä etenkin hyvännäköisten miesten kanssa. Miksi se olisi häpeällistä. Siten muotimaailma toimii….
Eggerin mukaan vastaavat ehdotukset ovat yleisiä muotimaailmassa. Nuori nainen on päättänyt yrittää muuttaa tilannetta omalta osaltaan:
– Tässä alassa on paljon pielessä ja teen mitä vain, jotta siihen tulee muutos. Siinä voi kestää vuosisatoja, mutta jostain on aloitettava.


Lähde: The Sun
Kuvat: Instagram / Jazz Egger