Kukapa ei olisi ainakin joskus lähettänyt tekstiviestiä väärälle vastaanottajalle? Myös Mari lähetti harmikseen viestejä väärään numeroon – ja vieläpä varsin härskejä kuvia.

Mari oli lähdössä tyttärensä kanssa retkelle, jonka järjestävänä tahona toimi seurakunta. Hän oli kysellyt seurakunnan työntekijältä vaatetuksesta, joka olisi sopiva tapahtumaa varten. Vastauksena Mari sai ohjeistuksen ulkovaatteiden pukemisesta. Asiasta uutisoi MTV Uutiset.

Ilmeisesti Mari oli tässä kohtaa päättänyt viestitellä tuttunsa kanssa, sillä hän lähetti kuvia pitsisistä alusvaatteista, jotka oli varustettu munasuojan näköisellä kapistuksella. Vastaanottaja ei vain suinkaan ollut oikea, sillä Mari lähetti härskit kuvat seurakunnan työntekijälle, jonka kanssa hän oli viestitellyt aiemmin.

– Ooks tilannu jo itelles? oli Mari kirjoittanut viestin yhteyteen ja perässä oli vedet silmissä naurava hymiö.

Tajuttuaan erheensä, vastasi Mari nopeasti kuvien jatkoksi.

– Anteeksi kauheasti edellisestä… piti mennä kyllä ihan toiseen osoitteeseen tämä viesti.

Kuvaviesti oli lähtenyt varsin myöhään illalla, joten viestit lukenut seurakunnan miespuolinen työntekijä sai niistä vasta aamulla kunnon naurut.

– Mietin hetken, että onko pokkaa lähteä retkelle tämän jälkeen. Onneksi tämä kyseenomainen henkilö oli huumorilla varustettu ja kertoi saaneensa hyvät aamunaurut avatessaan työpuhelimensa, totesi Mari, kun hän päätti tapahtuneesta huolimatta lähteä retkelle ja kävi pyytämässä henkilökohtaisesti anteeksi viestiään.

Katso tekstiviestin sisältämät härskit kuvat MTV:n sivulta.

Lähde: MTV Uutiset

Kuvituskuva: Pixabay