Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti ja hänen ex-puoliso Stefan Therman järjestivät torstaina yhteiselle Isabella tyttärelleen näyttävät 9-vuotisjuhlat.

Martina ja Stefan ovat julkaisseet Instagramissa Stories-videoita, joista käy ilmi, että Isabella saapui juhliin Stefanin seurassa. ja juhlat olivat päivänsankarille täydellinen yllätys.

Juhlissa oli disco-teema ja juhlatila oli koristeltu discopalloilla ja -valoilla sekä näyttävällä ilmapalloseinällä. Vieraita viihdytti saksofonia soittava dj.

Martina julkaisi Instagram-tilillään myös kauniin kirjoituksen tyttärelleen.

– Sinä rakas Isabella! Mun aurinko ja mun suuri rakkaus, Martina kirjoittaa kauniisti kuvatekstissä

– En kauheasti mun lapsia täällä somessa tuo esille ja se on ihan tietoista. Mut comoon! Mun molemmat tytöt on jo niin isoja ja menestyy niin, ettei äiti pysy enää edes perässä. Oon niin kiitollinen teistä. Rakastan ihan järjettömän paljon ja tiedätte, että suojelen ja rakastan teitä leijonan lailla nyt ja aina.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Paikalla oli myös Martinan rakas Hannu Pikkarainen, joka oli saanut juhlajärjestelyissä vastuullisen tehtävän. Hannu kuvasi Stories-osioonsa videon, jossa kuljettaa Isabellan upeaa kakkua juhlapaikalle autonsa jalkatilassa.

– Vedänkö jostain töyssystä ja mokaan koko homman, Hannu vitsaili videolla.

Yksi henkilö kuitenkin puuttui joukosta, sillä Stefan Thermanin kumppani Sofia Belórf loisti poissaolollaan.

Lue myös:

Martina Aitolehti avautuu turhauttavasta elämäntilanteestaan – leikkaus vei liikuntakyvyn: ”Ihan p*rseestä”

Martina Aitolehti avautuu elintasostaan – ”Mikään ei ole tullut ilmaiseksi”