Miehen vaimo oli 18 kuukauden harkinnan jälkeen todennut rakkauden loppuneen, joten hän jätti avioerohakemuksen vireille. Miehen erikoinen toive paljasti, että hänellä oli edelleen tunteita ex-vaimoaan kohtaan.

Tuntemattomana pysyttelevä miljonäärimies ajatteli, että hän ei pysty enää seksuaaliseen kanssakäymiseen kenenkään toisen naisen kanssa, joten hän päätti pyytää apua verkkokaupasta, jota kutsutaan ”Miljonäärien Amazoniksi”.

Pyynnössään mies toivoi saavansa vierelleen ex-vaimonsa näköisen nuken, joka muistuttaisi häntä piiruntarkasti. Nukella piti olla peruukin sijaan aitoja punaisia hiuksia, sillä vaimo oli luontainen punapää. Nuken äänen pitäisi muistuttaa ex-vaimon ääntä, mutta tämä ei ollut välttämätöntä. Lisäksi ihon pitää olla riittävän pehmeää materiaalia, että nuken viereen voisi ”käpertyä” ja sen kanssa voisi olla ”intiimisti”.

– Meillä ei ole ollut tällaista pyyntöä aikaisemmin, mutta aiomme hyödyntää kontaktejamme ja etsiä henkilön, joka voisi auttaa tämän erikoisen pyynnön toteuttamisessa, toteaa Aaron Harpin, pyynnön vastaanottaneen verkkokaupan perustaja.

Lähde: DailyStar

Kuva: Pixabay