32-vuotias Rodrigo Alves haluaa näyttää Ken-nukelta. Saadakseen itselleen Barbie-nuken pitkäaikaisen poikaystävän kasvot, mies on käynyt läpi lukuisia leikkauksia. Näihin leikkauksiin hän on käyttänyt noin 400 000 euroa.
Alvesin nenän on operoitu monta kertaa, mutta nyt siihen on tullut ongelmia, eikä mies pysty hengittämään kunnolla. Ongelman korjaaminen uudella leikkauksella maksaa 50 000 puntaa, eli noin 63 000 euroa. Englannin terveydenhuoltoa ylläpitävä laitos, NHS on sitoutunut kustantamaan operaation.
Tämä päätös on suututtanut monet ihmiset, koska kallis leikkaus menee englantilaisten veronmaksajien laskuun. Alves onkin saanut lukuisia tappouhkauksia puhelimitse ja sosiaalisen median kanavien kautta.

Alves kertoo saneensa sairaalaan puhelun, jossa tuntematon mies sanoi toivovansa hänen kuolevan leikkauspöydälle.
Alves on kotoisin Brasiliasta, mutta asuu Isossa-Britanniassa ja on nykyisen asuinmaansa kansalainen.
– Haluan tehdä selväksi, että maksan veroni Isossa-Britanniassa, joten olen halutessani oikeutettu saamaan apua NHS:ltä. En voi hengittää nenäni kautta ja se tuntuu kamalalta. Olen aina maksanut aikaisemmat leikkaukseni itse, mutta tämä on hätätapaus, koska minulla on hengitysvaikeuksia, Alves kertoo.


Lähde: The Sun
Kuvat: Rodrigo Alves Instagram