On yksi asia, mitä kukaan meistä ei missään nimessä halua tietää vanhemmistaan – heidän seksielämänsä!
Skotlantilainen Liam McDonald joutui hyvin kiusalliseen tilanteeseen saatuaan äidiltään WhatsApp-viestipalvelun kautta kolme kuvatiedostoa, joista viimeisen perässä oli kaksi sydän-emojia. Heti perään äidiltä tuli viesti itkunauruhymiö kera: ”Sori, oli tarkoitettu isälle.”
McDonald järkyttyi tajutessaan, että kuvat voivat olla hyvinkin intiimejä. Hän julkaisi Twitterissä kuvan viestiketjusta ja totesi: ”Pas**at housussa tämän avaamisesta.” Twiittaus nolosta viestiketjusta on saanut neljässä päivässä yli 84 000 tykkäystä ja 25 000 uudellentwiittausta.
Tuskin lienee vaikea arvata, että miehen aprikointi sai välittömästi voimakasta palautetta sekä puolesta että vastaan, tosin enemmän vastaan. McDonaldia varoitetaan kommenteissa, että jos hän avaa kuvat, hän tuhoaa mielikuvansa vanhemmistaan sekä oman seksielämänsä ikuisesti.
Eräs kommentoija kehottaa McDonaldia työntämään puhelimensa tehosekoittimeen, kun taas toinen pyytää häntä lähettämään kuvat itselleen, jotta hän voi katsoa ne miehen puolesta. Jotkut kommentoijat puolestaan valittavat, että eivät kestä pysyä jännityksessä ja suorastaan rukoilevat miestä avaamaan kuvat.
Tuhansista valituksista, aneluista ja rukouksista huolimatta McDonald ei tiettävästi ole vieläkään avannut kuvia. Avaisitko sinä?


(Yläkuvassa Liam McDonald oikealla)
Lähde: Daily Mail
Kuvat: Twitter / Liam McDonald